Libnet.ro
UNICEF

20:00

SFANTUL ANDREI. Rugaciunea care te scapa de necazuri. Nu rata sa o spui!

Antena3 Antena3,
SFANTUL ANDREI. Rugaciunea care te scapa de necazuri. Nu rata sa o spui!

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de a pune grau la incoltit. Rugaciune de. continuă pe Antena3

SFANTUL ANDREI. Ce vraji se fac de Sfantul Andrei

Ce vraji se fac de Sfantul Andrei? Stiai ca Santandrei este o divinitate geto-daca, pe care crestinii au asociat-o cu Sfantul Apostol Andrei cel dintai chemat, ocrotitorul Romaniei? Santandrei a preluat.

MESAJE DE SFANTUL ANDREI. Cele mai frumoase mesaje, urari, sms-uri de SFANTUL ANDREI

E sarbatoare mare astazi in calendarul ortodox. Pentru romani, numele apostolului Andrei este legat de lupi. Se sustine ca acest nume - Apostolul Lupilor - deriva.

SFANTUL ANDREI. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta zi

Sfantul Andrei se sarbatoreste pe 30 noiembrie. Superstitiile includ norocul in bani si in dragoste. Sfantul Andrei se numara printre cei 12.

MESAJE DE SFANTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL ANDREI

MESAJE DE SFANTUL ANDREI este ocrotitorul romanilor, pe care il praznuim pe 30 noiembrie. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica de.

Superstitii de Sfantul Andrei, noaptea cand bantuie strigoii si fetele nemaritate isi vad ursitul. Cum se alunga raul in traditia populara

In noaptea de 29 spre 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, se crede ca locuintele sunt pazite de strigoi, daca oalele si canile sunt intoarse cu gura in jos si cenusa calda e scoasa din soba. Tot atunci se crede ca spiritele mortilor bantuie prin locurile in care au trait, iar fetele de maritat isi vad ursitul in vis. Pentru a fi feriti de rele, din nicio casa nu trebuie sa lipseasca usturoiul.

Mesaje de Sfantul Andrei 2018. Urari de trimis prin SMS sau pe Facebook

Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor, este praznuit pe 30 noiembrie. Iata ce mesaje poti trimite sarbatoritilor: Mesaje de Sfantul Andrei 2018. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine,.

PETRECERE MARE acasa la Anda Adam! Pe cine sarbatoreste vedeta de Sfantul Andrei

Ziua de Sfantul Andrei este una speciala pentru cantareata Anda Adam. Artista le sarbatoreste pe cele mai importante doua fiinte din viata ei. E petrecere mare in familia solistei Anda Adam de.

Ce e bine sa faci in noaptea de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei

Se spune ca la Sfantul Andrei creste ziua cat bobul de mei si ca toate animalele vorbesc intre ele, dar nu este bine sa le asculti. Traditii. mituri. dar ce este sigur, in noaptea de 30 noiembrie iti.

Targul de Craciun Bucuresti 2018 din Piata Constitutiei se deschide de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie

Targul de Craciun Bucuresti 2018 va fi inaugurat tot in Piata Constitutiei, de Sfantul Andrei, pe data de 30 noiembrie. Targul de Craciun din Bucuresti, organizat de Primaria Capitalei, deschide sezonul de iarna, printr-o serie de evenimente, spectacole artistice si atractii specifice sarbatorilor.

Sfantul Andrei si legendele dacice. Legenda spune ca Sfantul Apostol Andrei i-a crestinat pe supusii lui Zamolxe in cele noua izvoare din vecinatatea pesterii

Exista specialisti care cred ca dupa crestinarea teritoriului de la nordul Dunarii si asimiliarea credintelor si practicilor crestine, sarbatoarea Sfantului Andrei a luat locul sarbatorii unei presupuse di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )