Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sfarsit de drum pentru regina Ana. Sicriul Maiestatii Sale, in holul de onoare al Castelului Peles

România Liberă România Liberă,
Sfarsit de drum pentru regina Ana. Sicriul Maiestatii Sale, in holul de onoare al Castelului Peles

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri dimineata la Castelul Peles pentru a prezenta condoleante la moartea Reginei Ana. La Peles va fi oficiata o slujba ortodoxa de catre IPS Nifon, in prezenta IPS Ioan Robu, iar in Sinaia vor suna clopotele tuturor bisericilor ortodoxe si ale bisericii catolice din localitate. continuă pe România Liberă

Sfarsit de drum pentru regina Ana. Sicriul Maiestatii Sale, in drum spre Castelul Peles. Urmeaza cinci ceremonii

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri dimineata la Castelul Peles pentru a prezenta condoleante la moartea Reginei Ana. La Peles va fi oficiata o slujba ortodoxa de catre IPS Nifon, in prezenta IPS Ioan Robu, iar in Sinaia vor suna clopotele tuturor bisericilor ortodoxe si ale bisericii catolice din localitate.

Funeralii impresionante pentru Regina Ana a Romaniei! Care este programul pe zile si pe ore al inmormantarii (VIDEO)

Funeralii impresionante pentru Regina Ana a Romaniei! De marti, cand va ajunge in tara, si pana sambata, cand va avea loc inmormantarea, sicriul cu trupul.

Slujba emotionanta pentru Regina Ana, la Catedrala Sfantul Iosif VIDEO

Arhiepiscopul romano-catolic de Bucuresti, monseniorul Ioan Robu, a oficiat o slujba pentru Regina Ana, duminica, la Catedrala Sfantul Iosif. Ioan Robu a semnat marti in cartea de condoleante.

Carte de Condoleante pentru Regina Ana la Turnu Severin

O Carte de Condoleante este deschisa si la Drobeta Turnu Severin, in memoria Reginei Ana. Oamenii pot sa-si exprime gandurile de compatimire, sa aduca flori si sa aprinda lumanari pana sambata, 13 august.

Slujba de comemorare la Savarsin, pentru Regina Ana

In biserica ortodoxa din comuna Savarsin, judetul Arad, va fi oficiata duminica o slujba religioasa in memoria Reginei Ana, care a murit pe 1 august. Slujba va fi oficiata in prezenta.

Liturghie comemorativa pentru odihna sufletului Majestatii Sale Regina Ana

In judetul si municipiul Arad continua sujbele si momentele de comemorare dedicate Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei.

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist: Nu inteleg de ce presedintele Iohannis nu a putut s-o decoreze post mortem pe Regina Ana (VIDEO)

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, a sustinut pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Nadia Ciurlin, ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis nu a putut s-o decoreze post mortem pe Regina Ana.

Interviu emotionant cu istoricul Dinu C. Giurescu despre Regina Ana si familia regala

O saptamana grea pentru Romania si pentru istoria ei. Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Este cu atat mai dureros pentru ca, desi.

Istorie de sute de ani. Regina Ana, inmormantata langa Ana lui Manole

Regina Ana a Romaniei isi va gasi odihna vesnica intr-una dintre cele mai frumoase manastiri din Europa.

Regina Ana, ultimul drum in Romania. Sicriul Majestatii Sale, depus la Castelul Peles (VIDEO)

15: Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana a plecat spre Castelul Peles, acolo unde va sta pana miercuri seara, cand va fi adus in Bucuresti. Sicriul cu trupul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )