Libnet.ro
UNICEF

00:07

Slujba de comemorare la Savarsin, pentru Regina Ana

Antena3 Antena3,
Slujba de comemorare la Savarsin, pentru Regina Ana

In biserica ortodoxa din comuna Savarsin, judetul Arad, va fi oficiata duminica o slujba religioasa in memoria Reginei Ana, care a murit pe 1 august. Slujba va fi oficiata in prezenta. continuă pe Antena3

Funeralii impresionante pentru Regina Ana a Romaniei! Care este programul pe zile si pe ore al inmormantarii (VIDEO)

Funeralii impresionante pentru Regina Ana a Romaniei! De marti, cand va ajunge in tara, si pana sambata, cand va avea loc inmormantarea, sicriul cu trupul.

Slujba emotionanta pentru Regina Ana, la Catedrala Sfantul Iosif VIDEO

Arhiepiscopul romano-catolic de Bucuresti, monseniorul Ioan Robu, a oficiat o slujba pentru Regina Ana, duminica, la Catedrala Sfantul Iosif. Ioan Robu a semnat marti in cartea de condoleante.

Membru al Consiliului Regal: Regele Mihai nu a participat la ceremoniile pentru Regina Ana pentru ca suporta foarte greu pierderea

Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal, a declarat, pentru TVR, ca Regele Mihai nu a participat la ceremoniile organizate pana acum pentru Regina Ana pentru ca este foarte afectat de moartea ei si ii este foarte greu, fiind o povara teribila pentru el. Am vorbit ieri miercuri - n. r. ) cu Regele Mihai si sigur ca pentru o persoana in varsta e o povara teribila, pentru ca, . ) erau extrem de apropiati, a spus Guy Pochelon.

Monarhistii salajeni, in doliu. O carte de condoleante pentru Regina Ana va fi expusa in incinta Primariei Zalau

La Catedrala Ortodoxa Sfanta Vinere din Zalau a fost oficiata joi, 5 august, o slujba religioasa in memoria Reginei Ana, la care au participat membri ai Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei filiala Salaj, si mai multi simpatizanti ai Monarhiei. Marti, 9 august, in aceeasi biserica va avea loc inca o slujba de pomenire.

Ceremonie catolica la Aeroportul Otopeni pentru Regina Ana. La Castelul Peles va fi o rugaciune ortodoxa

O ceremonie catolica va fi oficiata la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, marti, cand va fi adus in tara trupul neinsufletit al Reginei Ana, apoi va fi o rugaciune ortodoxa la Castelul Peles din Sinaia, urmate de alte slujbe, savarsite separat de bisericile catolica si ortodoxa.

Liturghie comemorativa pentru odihna sufletului Majestatii Sale Regina Ana

In judetul si municipiul Arad continua sujbele si momentele de comemorare dedicate Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei.

Interviu emotionant cu istoricul Dinu C. Giurescu despre Regina Ana si familia regala

O saptamana grea pentru Romania si pentru istoria ei. Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Este cu atat mai dureros pentru ca, desi.

Istorie de sute de ani. Regina Ana, inmormantata langa Ana lui Manole

Regina Ana a Romaniei isi va gasi odihna vesnica intr-una dintre cele mai frumoase manastiri din Europa.

De ce nu va avea parte Regina Ana de funeralii nationale

Reprezentantii Casei Regale isi doresc ca Regina Ana sa aiba parte de funeralii nationale, insa acest lucru nu va fi posibil, intrucat aceasta nu a fost decorata cu vreun ordin de nici un.

Iohannis a vrut sa o decoreze post-mortem pe Regina Ana, dar cutumele Familiei Regale nu i-au permis acest lucru

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a dorit sa o decoreze pe Regina Ana, dar acest lucru nu a fost posibil. Cutumele Familiei Regale nu permit decorarea post-mortem a membrilor sai. Presedintele Rom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )