Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sfarsit tragic pentru o romanca din Marea Britanie. Femeia a fost injunghiata

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru o romanca din Marea Britanie. Femeia a fost injunghiata

O romanca si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiata in plina strada in orasul britanic Ilford. Cu ultimele puteri, tanara in varsta de 24 de ani a reusit sa se tarasca intr-un restaurant din. continuă pe Antena3

Centrala nucleara din Marea Britanie, inchisa din cauza unei furtuni

Furtuna puternica care s-a abatut asupra Marii Britanii, luni dimineata, a dus la inchiderea centralei nucleare de la Dungeness, unde ambele unitati energetice au fost oprite, a anuntat compania operatoare, EDF Energy, transmite Reuters.

Marea Britanie: A inceput procesul grupului Murdoch, in urma scandalului interceptarilor ilegale a telefoanelor unor celebritati

Procesul-fluviu consacrat rasunatorului scandal politico-mediatic al interceptarilor telefonice din Marea Britanie a inceput luni la Londra, pe banca acuzatilor aflandu-se opt directori si ziaristi ai grupului Murdoch, care sunt chemati in fata justitiei pentru a explica de ce puternicul tabloid a recurs la metode ilicite in incercarea de a-si atinge scopurile, scrie AFP.

Discursul unui balbait: un adolescent din Marea Britanie si-a invins cea mai mare teama, inspirat din The Kings Speech

Cu siguranta, la un moment dat in viata, ati fost martorii unor discursuri impresionante sau bine pregatite, insa un elev pakistanez de 16 ani demonstreaza ca un discurs exceptional si sincer nu trebuie neaparat sa fie aproape de perfectiune. Adolescentul este un model pentru demn de admirat pentru lupta cu balbaiala acuta, problema pe care a avut-o aproape toata viata.

VIDEO Discursul unui balbait: un adolescent din Marea Britanie si-a invins cea mai mare teama, inspirat din The Kings Speech

Cu siguranta, la un moment dat in viata, ati fost martorii unor discursuri impresionante sau bine pregatite, insa un elev pakistanez de 16 ani demonstreaza ca un discurs exceptional si sincer nu trebuie neaparat sa fie aproape de perfectiune. Adolescentul este un model pentru demn de admirat pentru lupta cu balbaiala acuta, problema pe care a avut-o aproape toata viata.

Imigranta romanca, iNJUNGHIATA si UCISA in Marea Britanie.

O imigranta romanca a fost injunghiata pe o strada aglomerata din Ilford, Essex, in Marea Britanie, in noaptea de luni spre marti, si a murit, ulterior, la spital, transmite Mediafax. Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat marti dupa-amiaza in legatura cu moartea imigrantei, iar acesta se afla in custodia politiei in East London. Tinerei i-a fost acordat primul ajutor de catre paramedici care au condus-o la spital, insa medicii nu au putut sa o salveze. Romanca, a carei identitate nu .

Marea Britanie: Doua reactoare nucleare, inchise pentru cateva zile din cauza furtunii Christian

In urma furtunii Christian, ce a lovit nordul Europei, doua reactoare au fost dezactivate in Marea Britanie si vor ramane oprite pentru cateva zile pentru intrarea temporara in functiune a generatoarelor.

VIDEO Marea Britanie asteapta cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani: Numeroase zboruri anulate, transportul feroviar este blocat

Marea Britanie asteapta trecerea celei mai puternice furtuni din ultimii peste 10 ani, ce ar urma sa aduca rafale de vant de peste 130 de kilometri la ora si posibile inundatii, anunta AFP. Furtuna ar putea adecta si nord-vestul Frantei, potrivit meteorologilor. Duminica seara, valuri puternice au maturat coastele Bretaniei si Normandiei. In Marea Britanie sunt asteptate rafale violente de vant ce ar putea dobori arbori, pene de electricitate, dar si perturbarea transporturilor.

Marea Britanie, prima tara occidentala care va emite obligatiuni islamice

Marea Britanie intentioneaza sa devina prima tara occidentala care va vinde obligatiuni islamice sukuk), a anuntat ieri premierul David Cameron, la Forumul Economic Mondial Islamic ce se desfasoara la Londra, conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

Marea Britanie vrea sa vanda obligatiuni islamice

Marea Britanie planuieste sa devina prima tara din afara lumii musulmane care sa vanda obligatiuni islamice sukuk), cel mai devreme anul viitor, a declarat premierul britanic David Cameron, potrivit Bloomberg.

Temeri de haos in reteaua de transport si numeroase trenuri anulate, din cauza unei furtuni ce a lovit Marea Britanie

O mare parte din trenuri au fost anulate, luni dimineata, in sudul Angliei, din cauza unei furtuni care a lovit Marea Britanie, cauzand un haos in reteaua de transport, relateaza AFp. Toti operatorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )