Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sfarsit tragic pentru un sofer din Hunedoara! Ascapatcu viata dintr-un accident, dar a murit dupa ce a iesitdin masina sa verifice avariile

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un sofer din Hunedoara! Ascapatcu viata dintr-un accident, dar a murit dupa ce a iesitdin masina sa verifice avariile

Un barbat de 50 de ani, din municipiul Deva, a murit joi dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 66 Petrosani-Hateg, in zona localitatii Ciopeia, victima fiind surprinsa in timp ce traversa drumul spre un. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un pescar din Hunedoara. A murit dupa ce a alunecat intr-un canal si s-a inecat

Un barbat din Hunedoara a fost gasit fara suflare intr-un canal de la barajul Hateg. Acesta se afla la pescuit si ar fi alunecat in canal, apoi s-a inecat. Echipele de interventie au ajuns la fata locului.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Sfarsit tragic pentru o fetita de noua ani din Vaslui. A murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator

Denisa, o fetita de noua ani din Vaslui, a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Batrana, care a crescut-o pe copila de cand avea sapte luni, a povestit ca imedi.

Anul scolar 2019-2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala

Anul scolar 2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala. Masura va fi luata pentru fluidiziarea traficului pe durata meciurilor EURO 2020. Este declaratia lui Gica.

Be Eu: Schimbari importante pentru soferii din Uniunea Europeana

Europarlamentarii din comisia pentru protectia consumatorilor voteaza azi asupra elementelor de siguranta a vehiculelor care se vor aplica la nivelul UE. Sistemul de asistenta inteligenta pentru viteza ?.

Patinaj artistic: Carolina Kostner, forfait pentru Mondialele din Japonia

Sportiva italiana Carolina Kostner, campioana mondiala din 2012, a anuntat ca nu va participa la Mondialele de patinaj artistic programate la Saitama 18-24 martie), in Japonia, din cauza unor unei probleme la sold si a unei fracturi la picior, relateaza AFP.

Ce se schimba pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Un spital din Gorj este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. Din conturi au fost retrasi 420.000 de euro, iar banii au ajuns la familia unei paciente care a murit

Un spital intreg este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. S-a intamplat in Gorj, unde cea mai mare unitate spitaliceasca din judet plateste scump pentru greseala unor cadre medicale. Din conturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )