Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sfarsitul lumii e tot mai aproape: CEASUL APOCALIPSEI, la doar 2 minute de MIEZUL NOPTII - dezastru global pe Terra

B1 B1,
Sfarsitul lumii e tot mai aproape: CEASUL APOCALIPSEI, la doar 2 minute de MIEZUL NOPTII - dezastru global pe Terra

Sfarsitul lumii e tot mai aproape, potrivit oamenilor de stiinta. Minutarul simbolicului ceas al Apocalipsei Doomsday Clock) s-a apropiat in 2019 cu 2 minute de miezul noptii, in contextul. continuă pe B1

Ne-a venit CEASUL: Suntem la doua minute de SFARSITUL LUMII! Oamenii de stiinta, in ALERTA!

Ceasul Apocalipsei sta pe loc in 2019, la ora fixata de anul trecut, aratand doar doua minute ramase pana la miezul noptii - momentul similar cu Armaghedonul, potrivit deciziei luate joi de comisia de experti.

Ceasul Apocalipsei mai arata doar doua minute pana la un cataclism planetar

Ceasul Apocalipsei ramane fixat la 23. 58, adica la doar doua minute de un cataclism planetar, motivul principal fiind de aceasta data slabirea democratiilor in lume prin intermediul informatiilor false.

Ce inseamna declararea epidemiei de gripa, masura de care Romania este tot mai aproape

Tara noastra e la un pas de declararea epidemiei de gripa, asa cum au facut deja Bulgaria si Ungaria, unde s-au inchis sute de scoli, iar spitalele au intrat in carantina.

Ceasul Apocalipsei este la numai doua minute de miezul noptii

Omenirea, asa cum o stim, este la douaminute distanta de anihilare. Minutarul asa-numitului ceas al Apocalipsei, ceasul care indica, simbolic, iminenta unui cataclism planetar, nu s-a mutat, practic, de.

Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

Jeremy Corbyn, liderul laburistilor din Marea Britanie si principalul artizan al opozitiei, a mai facut un pas spre un nou referendum popular pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )