Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce ii sfatuieste Edward Snowden pe utilizatorii de internet. Care sunt programele pe care fostul consultant al NSA le considera ostile

Adevărul Adevărul,
Ce ii sfatuieste Edward Snowden pe utilizatorii de internet. Care sunt programele pe care fostul consultant al NSA le considera ostile

Fostul consultant NSA, Edward Snowden, a lansat un nou avertisment utilizatorilor de programe si aplicatii pe Internet despre care spune ca sunt ostile datelor private. Printre acestea figureaza motorul de cautare Google si reteaua de socializare Facebook, pe care Snowden le considera periculoase, precum si programul Dropbox. continuă pe Adevărul

Sfaturile lui Snowden pentru utilizatorii de internet. Care sunt programele pe care fostul consultant al NSA le considera ostile

Fostul consultant NSA Edward Snowden a lansat un nou avertisment utilizatorilor de programe si aplicatii pe Internet despre care spune ca sunt ostile datelor private. Printre acestea figureaza motorul de cautare Google si reteaua de socializare Facebook, pe care Snowden le considera periculoase, precum si programul Dropbox.

Iubita lui Edward Snowden s-a mutat la Moscova

Iubita lui Edward Snowden, agentul CIA care a facut o serie de dezvaluiri despre programul de spionaj al SUA, s-a mutat la Moscova, unde acesta a obtinut azil politic, informeaza Mediafax.

O statuie a lui Edward Snowden, amplasata in New York

O statuie misterioasa a lui Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei Nationale americane de Securitate care a fugit in Rusia dupa ce a dezvaluit programele de supraveghere ale NSA, a aparut in Union Square Park din New York, chiar vizavi de statuia fostului presedinte american Abraham Lincoln.

Prietena lui Edward Snowden s-a mutat cu acesta la Moscova

Prietena americanului Edward Snowden, care a dezvaluit amploarea supravegherii practicate de catre Statele Unite pe Internet si a obtinut azi in Rusia, s-a mutat la Moscova impreuna cu acesta, potrivit unui.

Edward Snowden: Oamenii ar trebui sa evite Google, Facebook si Dropbox

Fostul analist american Edward Snowden a afirmat ca oamenii care tin la viata lor privata ar trebui sa nu utilizeze servicii online foarte populare precum Dropbox, Facebook si Google, potrivit Techcrunch. Snowden,.

VIDEO Edward Snowden si-a adus si iubita in Rusia

Edward Snowden , fostul angajat al Agentiei Americane de Securitate, NSA, care a primit in luna august drept de rezidenta in Rusia, si-a adus la Moscova iubita, dansatoarea Lindsey Mills, potrivit documentarului Citizenfour realizat de Laura Poitras, si a carui care premiera a avut loc vineri, la Festivalul de Film de la New York.

Care sunt secretele tineretii fara batranete

Cursa lunga numita viata ne oboseste uneori asa de mult incat ne intrebam daca vom fi printre norocosii care ating varste venerabile si nu oricum, nu dependenti de zeci de medicamente pe zi, incapabili sa ne mai deplasam.

Care sunt gustarile preferate ale europenilor

Fructele, ciocolata, gustarile pe baza de branza si iaurtul sunt principalele alimente consumate intre mese in Europa, arata un studiu realizat online citat de Mediafax.

5 lucruri rele care sunt bune pentru tine

Nu chiar toate lucrurile rele sunt daunatoare pentru tine. Fie ca este voba despre un pahar de alcool sau sa lenevesti, uneori poti fi indulgent mai ales ca beneficiile depasesc cu mult partile negative: .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )