Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfatul lui Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman, pentru tinerii la inceput de cariera

Antena3 Antena3,
Sfatul lui Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman, pentru tinerii la inceput de cariera

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici neurochirurgi din Romania. La cei 82 de ani nu a renuntat la medicina, mergand in fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pentru a salva. continuă pe Antena3

Star Trek Beyond ar putea fi cel mai bun film al seriei

Noul trailer pentru Star Trek a aparut pe internet in acest weekend. in 2016se implinesc 50 de ani de la aparitia seriei Star Trek, iarfanii universului respectiv vor avea ocazia de a vedeanoul film Beyond. Al doilea trailer pentru acest film a aparut in weekend si ne-a oferit mai mult informatii in legatura cu protagonistii, [].

A avut parte de o moarte cumplita si neasteptata. A fost tradat de cel mai bun prieten

Un barbat de 45 de ani, din Cumbria, nord-vestul Angliei, a avut parte de o moarte cumplita, dupa ce a fost atacat de unul din cainii sai.

Sfaturile lui Leon Danaila, medicul neurochirurg care a cucerit Facebook-ul, catre tinerii la inceput de cariera: Aveti nevoie de persistenta, vointa si talent

Pentru a avea succes intr-un anumit domeniu aveti nevoie de persistenta, vointa si talent, a declarat Leon Danaila, medic primar neurochirug, doctor in medicina si academician, in cadrul Connecting for Good, conferinta organizata de.

Medalie de aur pentru echipa Scolii 9 Barlad la Nationala de rugby-tag si titlul de cel mai bun jucator al turneului

Echipa scolii nr. Epureanu Barlad a obtinut locul I la Faza nationala de Rugby-tag mixt Olimpiada gimnaziilor).

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Cel mai eficient automobil hibrid din lume este Toyota Prius 2016

Conform unu nou studiu al celor de la Consumer Reports, cea mai eficienta masina pentru amatorii de hibriduri, cu cel mai redus consum de combustibil, este Toyota Prius 2016. in teorie, cei care au o sensibilitate pentru ecologie si vor sa faca o economie enorma in ceea ce priveste automobilul din dotare, se pot orienta [].

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

A devenit extrem de discreta cu viata persoanala, dupa despartirea de Piticu. Si, desi in urma cu doi ani, Magda Palimariu se casatorea cu partenerul ei de viata, iata ca nu acesta era cel mai ascuns secret al prezentatoarei.

FOTO + VIDEO: Performanta remarcabila a alpinistei Dor Geta Popescu. Ea a atins varful Denali, cel mai inalt din America de Nord

Alpinista Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, a reusit sa atinga, in data de 18 mai, varful Denali, cel mai inalt munte de pe continenul nord american, informeaza Clubul sportiv monstan Altitudine.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )