Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

Antena3 Antena3,
Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

A devenit extrem de discreta cu viata persoanala, dupa despartirea de Piticu. Si, desi in urma cu doi ani, Magda Palimariu se casatorea cu partenerul ei de viata, iata ca nu acesta era cel mai ascuns secret al prezentatoarei. continuă pe Antena3

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Cel mai eficient automobil hibrid din lume este Toyota Prius 2016

Conform unu nou studiu al celor de la Consumer Reports, cea mai eficienta masina pentru amatorii de hibriduri, cu cel mai redus consum de combustibil, este Toyota Prius 2016. in teorie, cei care au o sensibilitate pentru ecologie si vor sa faca o economie enorma in ceea ce priveste automobilul din dotare, se pot orienta [].

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

FOTO + VIDEO: Performanta remarcabila a alpinistei Dor Geta Popescu. Ea a atins varful Denali, cel mai inalt din America de Nord

Alpinista Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, a reusit sa atinga, in data de 18 mai, varful Denali, cel mai inalt munte de pe continenul nord american, informeaza Clubul sportiv monstan Altitudine.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta.

Elvetia a construit cel mai lung tunel feroviar din lume, pentru a proteja flora si fauna Alpilor (FOTO, VIDEO)

Elvetienii au construit cel mai lung tunel ferovier, pe care il vor deschide in luna iunie. Acesta are o lungime de 57 de kilometri si a fost construit pentru a proteja zona Alpilor din Elvetia, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )