Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfatul lui Radu Mazare pentru Nicusor Constantinescu, cu privire la intoarcerea in tara

România Liberă România Liberă,
Sfatul lui Radu Mazare pentru Nicusor Constantinescu, cu privire la intoarcerea in tara

Primarul Radu Mazare a declarat, marti, ca l-a sfatuit pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa vina in tara daca ii permite starea de sanatate, iar daca nu, atunci sa ramana in SUA pana cand se va insanatosi. continuă pe România Liberă

Contestatia lui Nicusor Constantinescu la arestarea preventiva, amanata pentru joi. Avocatul sau sustine ca e bolnav

Judecarea contestatiei lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Bucuresti a fost amanata pentru joi, dupa ce avocatul acestuia a lipsit de la termenul de marti programat la Curtea de Apel Bucuresti, invocand motive medicale.

Contestatia lui Nicusor Constantinescu la arestare, amanata pentru joi. Avocatul a spus ca e bolnav

Judecarea contestatiei lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei a fost amanata pentru joi, dupa ce avocatul acestuia a lipsit de la termenul de marti programat la Curtea de Apel Bucuresti, invocand motive medicale, transmite Mediafax.

Magistratii judeca marti contestatia depusa de Nicusor Constantinescu la mandatul de arestare

Magistratii judeca astazi contestatia depusa de Nicusor Constantinescu la mandatul de arestare. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti vor decide daca anuleaza sau nu hotararea Tribunalului Bucuresti,.

Radu Mazare, costumat in Stefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia: Irina Loghin si Maria Carneci, in carul alegoric al primarului

Primarul Constantei, Radu Mazare, l-a interpretat, sambata seara, pe domnitorul Stefan cel Mare, la carnavalul de la Mamaia. Purtand peruca si mustata pentru a aduce cat mai mult cu domnitorul Moldovei, dar.

Radu Mazare s-a costumat in Stefan cel Mare! A defilat la brat cu Irina Loghin si Maria Carneci!

Weekend-ul acesta, Mamaia a gazduit un nou carnaval cu care alegorice si personaje de poveste. Primarul Radu Mazare a defilat costumat in Stefan cel Mare, avandu-le alaturi pe Irina Loghin si Maria Carneci.

Carnavalul de la Mamaia: Radu Mazare l-a interpretat pe Stefan cel Mare

Primarul Constantei, Radu Mazare, l-a interpretat pe domnitorul Stefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia, edilul sustinand ca acest rol a fost inaltator si mai complex decat altele si ca tot spectacolul a fost pus in scena in mod.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )