Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sfidarea ministrului Budai pentru romanii care vor pensii mai mari: Sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile

B1 B1,
Sfidarea ministrului Budai pentru romanii care vor pensii mai mari: Sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile

Replica incredibila oferita de ministrul Muncii, Marius Budai, pentru romanii care vor sa primeasca la batranete pensii mai mari. Acesta le-a sugerat sa isi mai ia un job pentru ca astfel sa le creasca. continuă pe B1

Joburi in Germania pentru studentii care vor sa lucreze in vacanta de vara

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara minim 2 luni).

Stirile ProTV: Salarii de peste 1.000 de euro pentru romnii care se ntorc n tara. Reactiile acestora

Salarii de 1000 de euro, formare profesionala sau abonamente la clinici medicale private. Cu aceste promisiuni spera Romania sa ii convinga pe cei care lucreaza in strainatate in domeniul constructiilor sa se intoarca acasa.

Joburi in strainatate pentru romani. Ce posturi sunt disponibile

Peste 1. 500 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Propunere surpriza pentru cei care dau examenul pentru permisul auto in Capitala

Propunere surpriza pentru cei care dau examenul pentru permisul auto in Capitala. Pentru ca traficul este aglomerat si acestia nu pot sa isi demonstreze aptitudinile, examinatorii vor ca proba sa includa.

Romanii care au lucrat intre 1975 si 2001 vor primi bani in plus

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca noua lege a pensiei va aduce un pluspentru anumiti pensionari. Cei care au lucrat intre anii 1975 si 2001 vor primi in plus la pensie un procent de.

Guvernul vrea sa aduca specialistii acasa si organizeaza bursa locurilor de munca pentru romanii din Italia

In Romania, deficitul de forta de munca a atins cote alarmante, motiv pentru care Guvernul, impreuna cu sindicatele si patronatele, fac eforturi sa aduca acasa romanii plecati la munca in strainatate. Intr-o interventie la o emisiune de televiziune,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Absolut totul le merge de minune

Saptamana care abia a inceput este excelenta doar pentru trei semne zodiacale. Totul le merge excelent. HOROSCOP LEU- Pregateste-te sa te bucuri. Zodia ta este cea mai favorizata de Luna Noua de .

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Li se intampla numai necazuri

Saptamana in curs nu aduce nimic bun pentru trei semne zodiacale. Au parte doar de ghinioane. HOROSCOPGEMENI- Treci prin schimbari intense. Cateva lucruri din viata ta ajung la final si te.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Absolut nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Totul le merge excelent. HOROSCOP LEU- Pregateste-te sa te bucuri. Zodia ta este cea mai favorizata de Luna Noua de pe 7.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Totul le merge excelent. HOROSCOP LEU- Pregateste-te sa te bucuri. Zodia ta este cea mai favorizata de Luna Noua de pe 7.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )