Libnet.ro
UNICEF

11:01

Shakira, data in judecata de fostul iubit si manager, din interese financiare

B1 B1,
Shakira, data in judecata de fostul iubit si manager, din interese financiare

Shakira a fost data in judecata de fostul iubit Antonio de la Rua care i-a fost si manager timp de sase ani, scrie BBC. De la Rua pretinde ca el a fost ertizanul carierei de success de care se bucura astazi. continuă pe B1

Faze tari: Fostul iubit a vrut sa o omoare, dar implanturile cu silicon au oprit glontul si i-au salvat viata; DESCOPERIRE INCREDIBILA la granita dintre Romania si Bulgaria; Un expert in arte martiale din China a reusit sa sperie 50 de barbati care voiau

Ce se intampla cand gemenii din pantecele mamei nu au loc. Nu este nicio noutate in faptul ca gemenii sunt agitati in burta mamei, dar acum medicii au surprins in timpul unei ecografii un moment. INCREDIBIL! Hotline pentru exorcizare, in Italia. Afla cine iti raspunde la telefon. O veste uimitoare vine dinspre Italia, acolo unde Biserica Catolica a inaugurat o linie telefonica pentru.

Politia a decis: Aubry este vinovat de bataia cu Olivier Martinez! Fostul iubit al lui Halle Berry nu va fi insa arestat!

Bataia din Ziua Recunostintei dintre Gabriel Aubry si Olivier Martinez tine inca prima pagina a tuturor ziarelor. Dupa ce toate partile implicate au fost interogate, politistul care a anchetat cazul a decis ca vina ii apartine lui Aubry, care insa nu va fi pus sub acuzare. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )