Libnet.ro
UNICEF

05:00

Shanghai Masters: Tecau si Rojer, in semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Shanghai Masters: Tecau si Rojer, in semifinalele probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de 1. 000 de puncte de la Shanghai. continuă pe Hotnews

WTA Tianjin: Irina Begu si Sara Errani s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Sara Errani Romania/Italia) s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Tianjin, cu premii totale de 500. 000 de dolari, trecand in sferturi de principalele favorite, sportiva ucraineana Katerina Bondarenko si jucatoarea rusa Alla Kudryavtseva.

Shanghai Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai, dupa ce au invins, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-6, cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Shanghai Masters: Rafael Nadal continua seria victoriilor (6-4, 6-7(4), 6-3 cu Grigor Dimitrov) - Ibericul s-a calificat in semifinale

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut a doua victorie in doua saptamani in fata bulgarului Grigor Dimitrov 9 ATP), scor 6-4, 6-74), 6-3, in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai. Dimitrov nu a gasit nici de aceasta data solutii pentru a-l invinge pe Nadal, care a ajuns la al 15-lea succes consecutiv in circuitul ATP.

VIDEO Shanghai Masters: Rafael Nadal continua seria victoriilor (6-4, 6-7(4), 6-3 cu Grigor Dimitrov) - Ibericul s-a calificat in semifinale

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut a doua victorie in doua saptamani in fata bulgarului Grigor Dimitrov 9 ATP), scor 6-4, 6-74), 6-3, in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai. Dimitrov nu a gasit nici de aceasta data solutii pentru a-l invinge pe Nadal, care a ajuns la al 15-lea succes consecutiv in circuitul ATP. Rafa a avut nevoie de doua ore si 35 de minute pentru a bifa a treia victorie din tot atatea partide disputate in acest an in compania jucatorului din Bulgaria.

Shanghai Masters: Rafael Nadal, victorie usoara cu Fabio Fognini

Rafael Nadal 1 ATP) s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Masters-ului de la Shanghai, dupa ce l-a invins in doua seturi pe italianul Fabio Fognini 28 ATP), scor 6-3, 6-1, dupa o ora si trei minute de joc.

Shanghai Masters: Rafael Nadal, victorie in doar 55 de minute - Ibericul, en fanfare in optimi

Rafael Nadal cap de serie numarul unu si lider al ierarhiei ATP) s-a calificat, miercuri, in optimile Masters-ului de la Shanghai, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-2, 6-1, pe Jared Donaldson 56 ATP - SUA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )