Libnet.ro
UNICEF

07:45

Si-a ucis fiica vitrega in bataie. Ce a facut mama copilei este strigator la cer

Antena3 Antena3,
Si-a ucis fiica vitrega in bataie. Ce a facut mama copilei este strigator la cer

Un barbat din comuna argeseana Merisani a fost arestat dupa ce si-a omorat in bataie fiica vitrega de doar doi ani. Pe 23 august, magistratii Tribunalului Arges au dispus arestarea preventiva pentru 30. continuă pe Antena3

Fetita de doi ani omorata in bataie de tatal vitreg. Mama copilei a mintit ca micuta a murit inecata cu propria voma

Un barbat din comuna argeseana Merisani a fost arestat dupa ce si-a omorat in bataie fiica vitrega de doar 2 ani. Barbatul este vecin cu huliganii care acum doua luni au ucis in bataie un om in trafic.

Copilarie DISTRUSA! Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici, presedintelui Asociatiei T.A.T.A., marturii socante (VIDEO)

Apar noi marturii in cazul presedintelui Asociatiei T. , Bogdan Draghici, arestat preventiv, miercuri, pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega. Aceasta a dezvaluit in fata instantei, inca de luna.

Caz halucinant in Sibiu! A incercat sa-si violeze fiica vitrega, dupa ce si-a batut iubita

Caz de-a dreptul halucinant in Sibiu! Un barbat aincercat sa-si violeze fiica vitrega, dupa ce si-a batut iubita. Barbatul de 40 de ani, din Dumbraveni,si-a batut concubina in timp ce se.

Barbatul din Vaslui care si-a violat fiica vitrega a fost prins. Procurorii DIICOT cer arestarea agresorului

Barbatul din localitatea vasluiana Grivita, acuzat ca si-a violat fiica vitrega si a filmat-o in ipostaze pornografice a fost prin de politisti. Procurorii DIICOT cer arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici a povestit ca a fost abuzata. Judecatorul a considerat ca faptele sunt suspiciuni lipsite de sustinere

Helen Draghici, fosta sotie a lui Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, a cerut la Judecatoria Sectorului 5, in iulie 2019, un ordin de protectie pentru a-si proteja fiica de tatal acesteia, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )