Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sibiu: Doi militari au fost raniti intr-un poligon de tragere din Cartisoara

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: Doi militari au fost raniti intr-un poligon de tragere din Cartisoara

Doi militari aflati intr-un tanc au fost raniti, miercuri seara, intr-un poligon de tragere din localitatea sibiana Cartisoara in timp ce faceau manevre, primele informatii indicand ca acestia ar fi folosit munitie reala, la ora transmiterii stirii trei ambulante fiind trimise la locul incidentului, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi militari au fost raniti intr-un poligon din Sibiu, in timpul unor manevre. Trei ambulante, trimise la locul incidentului

Doi militari au fost raniti, miercuri seara, intr-un poligon de tragere din localitatea sibiana Cartisoara, timpul unor manevre. Potrivit primelor informatii, acestia ar fi fost raniti cu munitie reala.

Doi militari au fost raniti in timpul unui exercitiu, la poligonul de la Cartisoara

Doi militari au fost raniti, miercuri seara, in timpul unui exercitiu organizat la poligonul de la Cartisoara, judetul Sibiu. Doua ambulante au fost trimise pentru a le acorda victimelor primul ajutor si pentru a le transporta la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu.

Doi militari au fost raniti in timpul unui exercitiu, la poligonul de la Cartisoara. Unul dintre ei este in stare grava

Doi militari au fost raniti, miercuri seara, in timpul unui exercitiu organizat la poligonul de la Cartisoara, judetul Sibiu. Doua ambulante au fost trimise pentru a le acorda victimelor primul ajutor si pentru a le transporta la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu.

VIDEO Doi militari au fost raniti in timpul unui exercitiu, la poligonul de la Cartisoara. Unul dintre ei este in coma si a fost dus la Targu Mures

Doi militari au fost raniti, miercuri seara, in timpul unui exercitiu organizat la poligonul de la Cartisoara, judetul Sibiu. Unul dintre ei este in coma, fiind transportat la spitalul din Targu Mures.

Accident la Sibiu: Doi militari au fost raniti in timpul unor exercitii.

Doi militari au fost raniti, miercuri seara, intr-un poligon de tragere din Cartisoara, Sibiu, in timp ce faceau manevre, relateaza Mediafax. La ora transmiterii acestei stiri, trei ambulante se indreapta spre locul incidentului pentru preluarea ranitilor. Primele date arata ca cei doi militari ar fi fost raniti cu munitie reala. Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu, Ovidiu Luca, a declarat ca, din informatiile pe care le detine pana la aceasta ora, viata nici unuia dintre cei .

Doi militari au fost raniti in timpul unor manevre de tragere la Cartisoara

Doi militari au fost raniti, miercuri, in poligonul de la Cartisoara, relateaza B1 TV. Militarii, care au fost raniti in timpul unor manevre de tragere, au fost gasiti intr-un tanc. Se banuieste ca s-ar fi.

Cel putin opt oameni au fost ucisi si 24 raniti, intr-un atac cu obuze comis la Damasc

Cel putin opt oameni au fost ucisi si alti 24 au fost raniti intr-un atac cu obuze care a avut loc duminica, intr-un cartier crestin din centrul Damascului, anunta agentia oficiala siriana SANA, potrivit.

FOTO VIDEO Cei trei pompieri care si-au riscat viata si au fost raniti la Campulung vor fi recompensati 50 de lei

Cei trei pompieri care au fost raniti pe data de 2 octombrie in incercarea de a stinge incendiul de la un depozit de deseuri periculoase din Campulung vor fi inaintati in grad. Revoltator este faptul ca recompensa baneasca a acestora nu va depasi suma de 50 de lei.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs pe DN 1 B, la Bucov. in impact au fost implicate trei masini.

UPDATE. Accident la Sibiu: Unul din cei doi militari raniti este in coma.

UPDATE: Unul dintre militarii raniti este in coma si a fost transportat cu un elicopter la un spital din Targu Mures, relateaza Mediafax. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu plaga penetranta craniana, fiind in stare comatoasa. Pacientul a fost transportat de catre echipajul SMURD, a declarat directorul Serviciului Judetean de Amblanta Sibiu, Ovidiu Luca Pacientul a fost preluat, in jurul orei 23. 30, de un elicopter si transportat la un spital din Targu Mures. Conform sursei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )