Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sibiu: Noul model de declaratie pe proprie raspundere pentru deplasarea in afara locuintei

B1 B1,
Sibiu: Noul model de declaratie pe proprie raspundere pentru deplasarea in afara locuintei

Incepand de luni dimineata, cetatenii sibieni vor intra in carantina si vor putea iesi din case doar cu o adeverinta pe proprie raspundere. Prefectura Sibiu a publicat, vineri seara, modelul documentului cu. continuă pe B1

Cum arata noua declaratie pe proprie raspundere. Schimbarea din formular

Cum arata noua declaratie pe proprie raspundere, precum si care este schimbarea din noul formular, vedeti un pic mai jos. A fost publicat modelul oficial al declaratiei pe proprie raspundere pentru deplasarea pe timpul noptii, precum si al adeverintei de la angajator. Autoritatile au lansat noul model de declaratie pe propria raspundere. Descarca AICI noul .

Avertisment: Declaratia pe proprie raspundere, valabila numai in original! De ce fotografia din telefon nu e acceptata

Autoritatile atrag atentia ca, pentru a fi valabile, declaratiile pe proprie raspundere necesare pentru a putea justifica iesirea din casa intre orele 23. 00 si 5. 00 in perioada de carantina partiala trebuie fie semnate de mana sau prin intermediul unei semnaturi electonice autorizate.

MAI: 10 motive amuzante pe care le invoca romanii pentru a justifica lipsa declaratiei pe proprie raspundere

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook zece motive pe caresoferi, pasageri sau pietoni le-au folosit in ultimele zile, pentru a justifica lipsa declaratiei sau deplasarea in afara.

MAI ofera cateva motive invocate de romani pentru a justifica lipsa declaratiei dupa ora 23

Ministerul Afacerilor Interne a publicat miercuri seara o serie de motive care au fost invocate de romani, in ultimele zile, pentru a justifica lipsa declaratiei pe proprie raspundere sau deplasarea in afara locuintei dupa ora 23,00, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )