Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sibiu: Risc mare de avalansa in muntii Bucegi si Fagaras

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: Risc mare de avalansa in muntii Bucegi si Fagaras

Meteorologii avertizeaza ca se mentine riscul mare, de gradul patru, de producere de avalanse in muntii Bucegi si Fagaras, la peste 1. 800 de metri altitudine, fiind vizata si zona turistica Balea Lac, unde stratul de zapada masoara 175 de centimetri, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Risc mare de avalansa in muntii Bucegi si Fagaras; 178 cm de zapada la Balea Lac

Meteorologii avertizeaza ca este risc mare de producere de avalanse la peste 1. 800 de metri altitudine, in muntii Bucegi si Fagaras, fiind vizata si zona turistica Balea Lac, unde se inregistreaza cel mai mare strat de zapada din judetul Sibiu, de 178 de centimetri, transmite Agerpres.

Risc MARE de avalansa in muntii Bucegi si Fagaras (VIDEO)

In muntii Bucegi si Fagaras, la peste 1. 800 de metri altitudine, este risc de gradul patru din cinci de producere de avalanse, avertizeaza meteorologii. De asemenea, este vizata si zona turistica.

Risc MARE de avalansa in muntii Bucegi si Fagaras

Riscul mare de avalansa, de gradul patru, in muntii Bucegi si Fagaras, la peste 1. 800 de metri altitudine, se mentine, potrivit meteorologilor. De asemenea, este vizata si zona turistica Balea.

Risc mare de avalanse. Anuntul facut de meteorologi

Risc mare de avalansa in masivele Bucegi si Fagaras. Meteorologii avertizeaza ca riscul de avalansa este de gradul patru la peste 1. 800 de metri altitudine, fiind vizata si zona turistica Balea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )