Libnet.ro
UNICEF

00:07

Probleme pentru bancile din Grecia

România Liberă România Liberă,
Probleme pentru bancile din Grecia

Moodys Investors Service a revizuit in scadere cu o treapta ratingurile pe termen lung a cinci banci din Grecia, toate calificativele fiind plasate sub revizuire, cu implicatii negative, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara. continuă pe România Liberă

Moodys a retrogradat ratingurile a cinci banci din Grecia

Moodys a retrogradat luni ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoriile cu prioritate la plata a cinci banci din Grecia. Institutiile bancare vizate sunt Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha.

Ratingurile a cinci banci din Grecia au fost retrogradate

Moody 's a retrogradat luni ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoriile cu prioritate la plata a cinci banci din Grecia, respectiv Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha Bank, de la nivelul Caa1 la Caa2, si Eurobank Ergasias si Attica Bank, de la Caa2 la Caa3.

Directorul general si presedintele celei mai mari banci din Grecia intentioneaza sa demisioneze

Directorul general si presedintele National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, prezenta si in Romania, intentioneaza sa demisioneze in urmatoarele zile, potrivit Reuters.

NYT: Pacientii spitalelor din Grecia sunt nevoiti sa inchirieze infirmiere, multe fiind imigrante romance

Pacientii spitalelor din Grecia sunt nevoiti sa-si inchirieze infirmiere, din cauza crizei financiare care a afectat si sistemul de sanatate, insa acestea sunt in mare parte femei fara pregatire de specialitate din tari precum Romania, Bulgaria sau Georgia, relateaza New York Times in editia online.

Bolnavii din Grecia, nevoiti sa-si inchirieze infirmiere cand se interneaza in spital. Multe dintre ele, imigrante romance fara pregatire medicala

Pacientii spitalelor din Grecia sunt nevoiti sa-si inchirieze infirmiere, din cauza crizei financiare care a afectat si sistemul de sanatate, insa acestea sunt in mare parte femei fara pregatire de.

Se cauta o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei

Liderii vest-europeni se straduiesc sa gaseasca o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei, unde luptele sunt tot mai intense. Cancelarul Angela Merkel a discutat cu presedintele Barack.

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.02.2015

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )