Libnet.ro
UNICEF

11:31

Silvio Berlusconi va fi operat saptamana viitoare, in urma problemelor cardiace

Antena3 Antena3,
Silvio Berlusconi va fi operat saptamana viitoare, in urma problemelor cardiace

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, va intra in operatie marti, dupa ce fostul oficial a fost internat de urgenta pentru probleme cardiace, conform doctorului sau, citat de agentia Reuters. Fostul. continuă pe Antena3

Silvio Berlusconi va fi operat pe cord deschis

Medici din Italia au anuntat joi ca fostul premier italian Silvio Berlusconi va fi operat saptamana viitoare pe cord deschis. Interventia chirurgicala are ca scop inlocuirea unei valve aortice, transmite Reuters.

Silvio Berlusconi va fi operat pe cord

Silvio Berlusconi va fi supus unei interventii chirurgicale pe cord, anunta medicul acestuia, Alberto Zangrillo.

Comisia Europeana confirma o intalnire a lui Juncker cu Putin saptamana viitoare

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va intalni pentru discutii, saptamana viitoare, cu liderul rus Vladimir Putin, in cadrul Forumului Economic Intenational de la Sankt Petesburg. Aceasta este prima intalnire a celor doi politicieni din ultimul an si jumatate, transmite Reuters.

Ordonanta de Urgenta care permite plata unor datorii ale TVR catre EBU urmeaza sa fie aprobata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta care sa permita esalonarea datoriilor pe care Televiziunea publica le are catre Uniunea Europeana de Radio si Televiziune EBU) va fi aprobat saptamana viitoare, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu. Acesta a precizat ca va fi creat cadrul legal pentru ca Executivul sa poata interveni in sprijinul televiziunii publice. Suciu a mai spus ca plata datoriilor la EBU este urgenta, pentru ca altfel TVR va fi eliminata din sistemul european de televiziune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )