Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu. continuă pe Online Sport

Revelionul 2015, cel mai geros din ultimii 50 de ani

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani, anunta B1. ro. Romanii din Intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o zi pana cand expira informarea de vreme rea.

VIDEO Revelionul 2015, cel mai geros din ultimii 50 de ani

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani, anunta B1. ro. Romanii din Intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o zi pana cand expira informarea de vreme rea.

Revelionul 2015, cel mai geros din 1961 si pana in prezent

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani. Romanii din intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Atacantul portughez este considerat cel mai bun fotbalist din anul 2014, in opinia celor de la revista World Soccer. Cristiano Ronaldo este urmat de portarul german Manuel Neuer si de atacantul argentinian Lionel Messi.

Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion: tort cu mere si bezea

Pentru o ocazie speciala este nevoie de un desert special. Iar pentru noaptea de Revelion, acest tort indeplineste toate conditiile.

2015, anul in care Simona Halep ar putea scrie istoria. Romanca e aproape de castigarea unui turneu de Mare Slem

Simona Halep 3 WTA) a avut un 2014 bogat in realizari, consemnand o ascensiune impresionanta in tenisul mondial. A castigat turnee care au adus-o, la un moment dat, in postura de a doua cea mai buna jucatoare din luma, insa atentia si asteptarile se indreapta spre cucerirea unui turneu de Mare Slem.

Simona Halep, sub lupa unui reputat analist al tenisului: E printre favorite la primele trei Grand Slamuri

Steve Tignor, de la tennis. com, a scris despre ce a adus Simona Halep in circuitul feminin si cum crede el ca se va descurca romanca in 2015.

Simona Halep a primit premiul national pentru sport pentru rezultatele de exceptie obtinute in anul 2014

Simona Halep a primit un cadou de 30. 000 de lei. Este vorba de premiul national pentru sport, acordat de Ministerul Tineretului si Sportului pentru rezultatele de exceptie obtinute de Simona in 2014. Halep a jucat.

Ministerul Tineretului si Sportului o premiaza pe Simona Halep cu 30.000 de lei

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a emis un ordin prin care jucatoarei de tenis Simona Halep i-a fost oferit Premiul national pentru sport in valoare de 30. 000 de lei, pentru rezultatele de exceptie obtinute in anul 2014, informeaza Agerpres.

Un an mai bun decat cel care s-a incheiat: Asta le-au urat politicienii tuturor romanilor la intrarea in 2015 (VIDEO)

Un 2015 mai bun decat anul care s-a incheiat. Asta le-au urat in esenta politicienii romanilor la intrarea in noul an. Si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut o urare pentru basisti. Le-a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )