Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Adevărul Adevărul,
Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Atacantul portughez este considerat cel mai bun fotbalist din anul 2014, in opinia celor de la revista World Soccer. Cristiano Ronaldo este urmat de portarul german Manuel Neuer si de atacantul argentinian Lionel Messi. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Actiunile AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011, dupa disparitia avionului Airbus A320

Actiunile AirAsia au scazut luni cu 7,8%, inregistrand cel mai mare declin din ultimii trei ani, dupa ce avionul de tip Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, a disparut duminica, iar cautarile aeronavei au fost reluate luni dimineata, transmite Bloomberg.

Cazul Airbus A320-220: actiunile companiei aeriene AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011

Actiunile companiei aeriene AirAsia au inregistrat luni un declin de 7,8%, cel mai mare din ultimii trei ani, in urma disparitiei avionului Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, relateaza Bloomberg.

VIDEO Castelul Corvinilor a avut cel mai bun an turistic din istorie. Monumentul a fost vizitat de 230.000 de oameni

Peste 230. 000 de oameni au vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara, in 2014. A fost cel mai mare aflux de turisti inregistrat in ultimele doua decenii, dar administratorii monumentului istoric din Hunedoara sustin ca anul viitor cifra record de vizitatori din 2014 ar fi putea fi depasita.

VIDEO Romanii ar putea avea parte de cel mai rece Revelion din ultimii 50 de ani. Cum a accentuat racirea Efectul Albedo

Am scapat de viscol, insa iarna continua sa-si arate cea mai urata fata a ei. Ninsoarea a fost inlocuita de un ger naprasnic venit de la Polul Nord, care va continua sa inghete tot ce intalneste in cale in urmatoarele 3 zile.

Utile: Cel mai consumat aliment din aceasta perioada este cancerigen; Cinci ceaiuri care topesc grasimea de pe burta si scad pofta de mancare; Cum iti dai seama daca ai sindromul ovarului polichistic

Iata de ce nu-ti mai trece raceala! In timp ce unele episoade de raceala trec cu ceaiuri calde in cateva zile, altele par sa se agraveze. Ceea ce nu stii este. Motive bune sa bei ceai de turmeric cat mai des. Frigul de afara te-ndeamna sa bei un ceai cald? Ce-ar fi daca ai opta pentru unul aromat, mai putin.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenis - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenisul masculin - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion: tort cu mere si bezea

Pentru o ocazie speciala este nevoie de un desert special. Iar pentru noaptea de Revelion, acest tort indeplineste toate conditiile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )