Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion: tort cu mere si bezea

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion: tort cu mere si bezea

Pentru o ocazie speciala este nevoie de un desert special. Iar pentru noaptea de Revelion, acest tort indeplineste toate conditiile. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Atacantul portughez este considerat cel mai bun fotbalist din anul 2014, in opinia celor de la revista World Soccer. Cristiano Ronaldo este urmat de portarul german Manuel Neuer si de atacantul argentinian Lionel Messi.

Vladimir Putin este cel mai apreciat politician, pentru al 10-lea an consecutiv. 81% din rusi l-au votat

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit.

VIDEO Castelul Corvinilor a avut cel mai bun an turistic din istorie. Monumentul a fost vizitat de 230.000 de oameni

Peste 230. 000 de oameni au vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara, in 2014. A fost cel mai mare aflux de turisti inregistrat in ultimele doua decenii, dar administratorii monumentului istoric din Hunedoara sustin ca anul viitor cifra record de vizitatori din 2014 ar fi putea fi depasita.

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea.

NUMAI DE BINE. Machiaj pentru noaptea dintre ani

Ne asteapta una dintre cele mai importante petreceri ale anului. De Revelion trebuie sa aratam impecabil, ca scoase din cutie. Si nu se accepta scuze. Machiajul contribuie cel mai mult la asta, pentru ca tinem.

Meniuri sofisticate pentru noaptea de Revelion la Baile Herculane. in bucatarii se fac ultimele pregatiri

Forfota mare in bucatariile pensiunilor si hotelurilor din statiunea Baile Herculane. Mai sunt doar cateva ore pana se da startul petrecerii de Revelion, astfel ca toate bucatele trebuie sa fie pregatite. Din meniul restaurantelor nu lipsesc bucatele traditionale, dar turistii vor putea servi si preparate din bucataria internationala.

Ce programe au pregatit televiziunile pentru noaptea de Anul Nou

Televiziunile au pregatit programe diverse pentru noaptea dintre ani, transmite Mediafax.

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )