Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un an mai bun decat cel care s-a incheiat: Asta le-au urat politicienii tuturor romanilor la intrarea in 2015 (VIDEO)

B1 B1,
Un an mai bun decat cel care s-a incheiat: Asta le-au urat politicienii tuturor romanilor la intrarea in 2015 (VIDEO)

Un 2015 mai bun decat anul care s-a incheiat. Asta le-au urat in esenta politicienii romanilor la intrarea in noul an. Si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut o urare pentru basisti. Le-a. continuă pe B1

Un an mai bun decat cel care s-a incheiat: Asta le-au urat politicienii romanilor la intrarea in 2015 (VIDEO)

Un 2015 mai bun decat anul care s-a incheiat. Asta le-au urat in esenta politicienii romanilor la intrarea in noul an. Si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut o urare pentru basisti. Le-a.

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui: 2015 va fi un an mai flexibil decat anul care a trecut

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui, a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Esential despre cum va fi pentru romani Anul Caprei de Lemn care, potrivit horoscopului chinezesc, incepe in 4 februarie.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Atacantul portughez este considerat cel mai bun fotbalist din anul 2014, in opinia celor de la revista World Soccer. Cristiano Ronaldo este urmat de portarul german Manuel Neuer si de atacantul argentinian Lionel Messi.

Programele de Revelion de la televiziuni: Antena 1 a avut audienta de sase ori mai mare decat Pro TV

Al 15-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru la Antena 1 a avut, la nivel national si la orase, cifre de audienta de sase ori mai mari decat Pro TV, care anul acesta nu a avut un program special, ci a difuzat filme, scrie PaginadeMedia. ro.

Revelionul lui Dan Negru, audienta de sase ori mai mare decat Pro TV: cea mai mare victorie din ultimii ani a Antenei 1 in fata rivalului

Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a fost lider incontestabil de audienta, cifrele inregistrate pe targeturile national si urban fiind de sase ori mai mari decat cele ale postului Pro TV, care anul acesta a renuntat la programul special si a mizat pe filme.

2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

Anul 2014 a fost unul neobisnuit din punc de vedere al remuneratiei salariatilor, sudorii ajungand sa castige mai bine decat profesorii. Anul acesta au existat doua mari tendinte pe piata muncii: centrele de.

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

Subiectele zilei: Regii nametilor care fac bani din afacerile cu zapada. Romania, sub amenintarea codului rosu de ninsori si viscol; Mafia retrocedarilor, mai tare decat Ambasada SUA; Anul 2014, cel mai devastator pentru aviatie?

Un an negru pentru Uniunea Europeana. 2014 a fost un an dominat de masive framantari sociale si economice in Uniunea Europeana. La toate acestea s-a adaugat si criza din Ucraina. Insa tocmai confruntarea cu Rusia le-a amintit multora importanta unitatii. Topul ultimelor reduceri din 2014. Lista celor mai bune oferte din magazine. Decembrie este luna reducerilor in mall-urile bucurestene. Chiar daca Craciunul a trecut, iar goana dupa cadouri pare sa fi sfarsit, in marile centre comerciale din Capitala gasesti in continuare forfota mare.

Pe ultimul loc in Liga I, dar cu un salariu mai mare decat antrenorul campioanei Romaniei. Cat castiga Cristi Pustai

Rapid incheie anul 2014 pe ultima pozitie in Liga I, cu sanse mari de reintoarcerea in esalonul secund. Pe deasupra, clubul se afla in insolventa, insa investeste in cel de pe banca tehnica a giulestenilor.

2015 va fi un an mai bun, considera asiaticii. Occidentalii privesc noul an dintr-o perspectiva pesimista

Romanii, bulgarii, grecii, italienii, sarbii, israelienii, turcii, irlandezii si francezii se numara printre oamenii cei mai pesimisti in privinta viitorului, se arata intr-un sondaj recent realizat in 65.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )