Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep abandoneaza in primul tur al turneului Premier 5 din Dubai.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep abandoneaza in primul tur al turneului Premier 5 din Dubai.

Jucatoare de tenis Simona Halep, numarul 9 WTA, s-a retras din turneul Premier 5 din Dubai, abandonand in primul tur in fata frantuzoaicei Alize Cornet, numarul 26 WTA. Halep a iesit din competitie la scorul de 1-6, 1-1, dupa ce a acuzat de mai multe ori probleme medicale. Ea a cerut time-out la scorul de 1-4, respectiv 1-6 din cauza unor afectiuni la tendonul lui Ahile. Meciul a durat doar 39 de minute. Dubaiul nu este insa pierdut pentru romance in comeptitie evoluand in continuare Sorana . continuă pe România Liberă

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului din Dubai. A acuzat probleme cu glezna si umarul

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu.

Simona Halep a abandonat in primul tur la Dubai din cauza unor probleme la piciorul drept

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai. Romanca s-a oprit la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu frantuzoaica.

Halep abandoneaza la Dubai din cauza unei accidentari

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului WTA de la Dubai dupa un set si doar 38 de minute jucate impotriva frantuzoaicei Alize Cornet.

Halep a explicat de ce nu a mai continuat partida cu Alize Cornet. Cate zile de pauza va lua jucatoarea din Romania

Simona Halep s-a retras astazi din primul tur al turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2 milioane de dolari. Romanca a abandonat intalnirea cu frantuzoaica Alize Cornet in startul setului secund.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha, dupa o victorie senzationala in fata numarului 4 mondial

Simona Halep a reusit sambata o partida extraordinara in semifinalele turneului WTA de la Doha, unde a invins-o pe Agnieszka Radwanska, a doua favorita a turneului. Condusa cu 5-2 in primul set, Halep a.

Simona Halep, in finala la Doha.

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA a invins-o pe Agnieszka Radwanska, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2. Romanca va juca finala turneului de la Doha. Turneul de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), este dotat cu premii de 2. 070 de dolari. Simona Halep va juca finala cu Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep s-a calificat in finala, la Doha dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), dotat cu premii de 2. 070 de dolari, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in finala, la Doha dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), dotat cu premii de 2. 070 de dolari, dupa ce a.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )