Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului din Dubai. A acuzat probleme cu glezna si umarul

Antena3 Antena3,
Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului din Dubai. A acuzat probleme cu glezna si umarul

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului.

Simona Halep a abandonat in primul tur la Dubai din cauza unor probleme la piciorul drept

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai. Romanca s-a oprit la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu frantuzoaica.

Simona Halep abandoneaza in primul tur al turneului Premier 5 din Dubai.

Jucatoare de tenis Simona Halep, numarul 9 WTA, s-a retras din turneul Premier 5 din Dubai, abandonand in primul tur in fata frantuzoaicei Alize Cornet, numarul 26 WTA. Halep a iesit din competitie la scorul de 1-6, 1-1, dupa ce a acuzat de mai multe ori probleme medicale. Ea a cerut time-out la scorul de 1-4, respectiv 1-6 din cauza unor afectiuni la tendonul lui Ahile. Meciul a durat doar 39 de minute. Dubaiul nu este insa pierdut pentru romance in comeptitie evoluand in continuare Sorana .

Halep a explicat de ce nu a mai continuat partida cu Alize Cornet. Cate zile de pauza va lua jucatoarea din Romania

Simona Halep s-a retras astazi din primul tur al turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2 milioane de dolari. Romanca a abandonat intalnirea cu frantuzoaica Alize Cornet in startul setului secund.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha, dupa o victorie senzationala in fata numarului 4 mondial

Simona Halep a reusit sambata o partida extraordinara in semifinalele turneului WTA de la Doha, unde a invins-o pe Agnieszka Radwanska, a doua favorita a turneului. Condusa cu 5-2 in primul set, Halep a.

Simona Halep, in finala la Doha.

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA a invins-o pe Agnieszka Radwanska, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2. Romanca va juca finala turneului de la Doha. Turneul de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), este dotat cu premii de 2. 070 de dolari. Simona Halep va juca finala cu Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, duminica, pe jucatoarea de tenis Simona Halep, pentru castigarea turneului din Qatar, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook. Bravo, Simona! Absolut fabulos!.

Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Simona Halep a continuat evolutiile excelente la Doha si s-a impus in finala turneului dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari. Halep, cap de serie numarul sapte, a invins-o in ultimul act pe nemtoaica.

Simona Halep, inainte de finala cu Kerber de la Doha: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Simona Halep a ajuns in finala turneului WTA de la Doha, faza a competitiei unde o va intalni pe Angelique Kerber. A fost un turneu incredibil pentru mine. Kerber e o jucatoare foarte buna, dar trebuie sa imi fac jocul, a precizat Simona. Finala se va disputa duminica, de la ora 17:00.

Simona Halep: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa calificarea in finala turneului de la Doha, ca aceasta competitie a fost incredibila pentru ea pana acum si ca este foarte multumita de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )