Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep ajunge in optimi la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in optimi la Miami Open

Inca o victorie pentru Simona Halep in turneul de la Miami dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria,locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6, si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca impotriva Simonei Halep, numarul 3 mondial.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Miami Open

Simona Halep a intalnit-ope Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua a fost programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Echipati in tricourile marca inregistrata Halepeno in culoarea predominant galbene si inarmati cu steaguri tricolore, suporterii Simonei Halep reprezinta o frumoasa pata de culoare in tribunele de la Miami Open. Vedeti mai jos cateva cadre surprinse la meciul de duminica disputata impotriva Camilei Giorgi din Italia.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Live Text Miami 2015. Halep - Giorgi: ora 18.00. Simona lupta pentru optimi

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami. Live Text Halep - Giorgi: ora 18.

Simona Halep la Miami: adversara de cosmar pentru romanca in optimi. N-a invins-o niciodata in trei incercari

Simona Halep a ajuns, in premiera, in optimile turneului de la Miami, insa daca vrea sa treaca in sferturi, atunci va avea nevoie de o prestatie cu adevarat speciala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )