Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep la Miami: adversara de cosmar pentru romanca in optimi. N-a invins-o niciodata in trei incercari

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami: adversara de cosmar pentru romanca in optimi. N-a invins-o niciodata in trei incercari

Simona Halep a ajuns, in premiera, in optimile turneului de la Miami, insa daca vrea sa treaca in sferturi, atunci va avea nevoie de o prestatie cu adevarat speciala. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Simona Halep la Miami: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Simona Halep a trecut, in turul III, de Camila Giorgi Italia, 37 WTA) si e in optimile turneului de la Miami. Constanteanca de 23 de ani a avut doua momente dificile peste care a trecut cu ajutorul antrenorului ei.

Simona Halep la Miami: s-a anuntat ora meciului ei de astazi cu Camila Giorgi. Va fi prima partida a zilei

Simona Halep poate bifa o performanta, in premiera, la Miami, daca va trece, astazi, de o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata in circuitul WTA.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami, dupa ce-a invins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucatoare care a revenit recent in turneele WTA, dar care la un moment dat se anunta drept una dintre sperantele tenisului mondial.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep la Miami. Visez la un Grand Slam. incepe turneul contra jucatoarei Nicole Vaidisova, fosta semifinalista la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )