Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep: Nu am avut niciodata terenuri de tenis cu iarba in Romania. La Wimbledon am invatat

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu am avut niciodata terenuri de tenis cu iarba in Romania. La Wimbledon am invatat

Simona Halep a castigat, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Performanta a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat aceasta a venit pe iarba, o suprafata cu care romanii, in general, nu sunt familiarizati. continuă pe Hotnews

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

Cu cine joaca Simona Halep, sambata, in marea finala de la Wimbledon. Pericolul care o paste pe iarba de la Londra

Simona Halep va juca, sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon, dupa ce a obtinut calificarea in urma victoriei din semifinale, scor 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina. Romanca o va intalni in ultimul act al turneului de la Londra pe Serena Williams, in fata careia a avut mari probleme in intalnirile directe.

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )