Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep la Toronto: ce secret a dezvaluit in fata reporterului dupa ce a ajuns in finala de la Rogers Cup

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Toronto: ce secret a dezvaluit in fata reporterului dupa ce a ajuns in finala de la Rogers Cup

Simona Halep a trecut cu 6-4, 6-4 de Sara Errani Italia, 17 WTA) si va fi prezenta, duminica, in ultimul act al turneului. Imediat dupa victoria din semifinale, romanca a facut o marturisire in fata publicului. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Toronto. Sportiva a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni: Am fost cu mintea in alta parte

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al doilea al turneului de la Toronto, unde o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici.

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

Simona Halep la Toronto: azi joaca in optimile de finala impotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici si o va intalni astazi pe Angelique Kerber.

VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici, din Serbia.

Simona Halep la Toronto. Romanca a ajuns la un numar rotund de victorii, record pentru tenisul feminin romanesc

Simona Halep a cuceritnu doar inimile fanilor cu victoria obtinuta in fata Agnieszkai Radwanska,in sferturile de finala la Toronto, dar a cucerit si statistica.

Simona Halep la Toronto: Numarul 3 WTA s-a impus in setul decisiv in fata lui Angelique Kerber si a ajuns in sferturi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, s-a impus, in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Toronto, impotriva sportivei germane Angelique Kerber, favorita 13 si pozitia 11 in ierarhia mondiala, scor 6-3, 5-7, 6-4.

Simona Halep la Toronto. Declaratia care anunta o toamna fierbinte. Ea a explicat si cum decurge relatia cu managerul ei

La finalul meciului castigat in trei seturi, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1 in fata Agnieszkai Radwanska, Simona Halep a sustinut o conferinta de presa in care a raspuns pe larg curiozitatilor ziaristilor din intreaga lume.

Simona Halep la Toronto: Romanca a jucat catastrofal in primul set, dar e in semifinale, dupa o revenire de poveste

Simona Halep e in semifinalele turneului de la Toronto, dupa ce a eliminat campioana en-titre, Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), la capatul unui meci dramatic.

Simona Halep la Toronto: constanteanca a explicat de ce a fost la pamant in primul set si cum a reusit sa intoarca meciul

Simona Halep a trecut de Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), in conditiile in care, dupa ce s-a intamplat in primul set, poloneza parea a fi un zid de netrecut. Imediat dupa o victorie dramatica, romanca a explicat ce a patit in primul set.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: Sarra Errani sta intre romanca si o finala de vis. Bilantul meciurilor directe

Simona Halep joaca de la ora 20. 00, la Rogers Cup, acolo unde poate bifa prima ei finala in circuitul WTA dupa cea castigata la Indian Wells SUA) in luna martie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )