Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie ziare. com. Jucatoarea romanca a invins-o in optimi pe Angelique Kerger, cu scor 6-3, 5-7, 6-4, intr-un meci. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie Agerpres. Romanca a invins-o in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4, pe sarboaica Jelena.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Toronto, dupa un meci nebun cu Kerber

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului la Toronto, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. Numarul 3 mondial a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a trece in.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Toronto Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep s-a calificat in SFERTURI la Toronto, dupa ce a eliminat-o pe Kerber. Lovituri fantastice pentru romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in sferturile turneului de la Toronto, de categorie Premier 5, dupa ce a eliminat-o pe Angelique Kerber, a 13-a favorita, la capatul unui meci foarte strans cu schimbari de situatie.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Cuvinte in romana pentru romanii din Canada

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final.

Simona Halep la Toronto: azi joaca in optimile de finala impotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici si o va intalni astazi pe Angelique Kerber.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Toronto. Cine va fi urmatoarea adversara

Numarul 3 mondial a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a trece in runda urmatoare la turneul canadian. Meciul a fost unul dificil in care au avut loc nu mai putin de 15 break-uri, scrie gsp. roSimona s-a.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici, din Serbia.

Perechea Raluca Olaru - Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la Toronto

Raluca Olaru si Irina Begu se simt foarte bine impreuna si reusesc sa faca o figura frumoasa la turneele la care participa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )