Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a capotat in fata virusului Zika. Ce vor face surorile Williams si celelalte jucatoare de top

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a capotat in fata virusului Zika. Ce vor face surorile Williams si celelalte jucatoare de top

Asa cum anuntase deja Ion Tiriac, Simona Halep, locul 5 WTA, a precizat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre transmiterea virusului ZIKA. Afla zonele pe care sa le eviti!

Zika, virusul care a speriat o lume intreaga, a fost confirmat si in Romania. Inainte sa intri in panica, iata 6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre transmiterea virusului Zika. Virusul este transmis de.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, transmite Agerpres.

Simona Halep: Nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri seara, pe Facebook, ca nu va prticipa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza pericolului reprezentat de virusul Zika: Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, informeaza B1 TV. in sferturi, numarul 5 WTA a obtinut o victorie categorica in fata muntenegrencei Danka Kovinic, scor.

Simona Halep, victorie autoritara in sferturi la Bucuresti

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari, dupa o victorie categorica obtinuta in doua seturi in fata muntenegrencei Danka Kovinic.

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Simona Halep a anuntat ca nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio: Am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. intr-un mesaj postat pe Facebook, aceasta a explicat ca nu poate ignora.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

BRD Bucharest Open: Simona Halep vs Danka Kovinic 6-4, 6-2/ Halep, in semifinale - Duel cu Vania King

Simona Halep locul 5 WTA si cap de serie numarul unu) a avut o evolutie solida cea mai buna din aceasta saptamana pe zgura bucuresteana) in meciul cu Danka Kovinic Muntenegru, 54 WTA si cap de serie numarul 6), castigand categoric partida din sferturile BRD Bucharest Open, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 12 minute.

VIDEO Simona Halep a fost la BRD Tennis Insider; prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania

Simona Halep a fost prezenta joi seara la o editie speciala a BRD Tennis Insider, emisiunea transmisa si produsa de Treizecizero de la WTA Bucharest Open, aceasta fiind prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania. Interviul acordat de Simona a avut loc dupa ce jucatoarea a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Bucuresti, trecand de Isabella Shinikova, scor 6-4, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )