Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep: Daca nu ajung in finala la US Open, imi doresc sa castige Serena Williams. Ma simt bine fizic si chiar am o bucurie ca sunt pe teren

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Daca nu ajung in finala la US Open, imi doresc sa castige Serena Williams. Ma simt bine fizic si chiar am o bucurie ca sunt pe teren

Cap de serie numarul doi la US Open, Simona Halep a vorbit despre participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige Serena Williams, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu. Ma simt bine fizic, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

Soc pentru Simona Halep inainte de US Open! Nu mai este numarul doi!

Desi este a doua favorita la castigarea trofeului, conform clasamentului WTA, Simona Halep este abia a treia favorita la castigarea turneului la casele de pariuri. La bet365, Simona Halep este intrecuta de Serena.

Ce sanse are Simona Halep la Turneul US Open

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open.

Simona Halep, despre US Open: Serena Williams are prima sansa. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu

Serena Williams are prima sansa in turneul de tenis US Open, crede Simona Halep, informeaza B1 TV. Sportiva romanca ii doreste Serenei sa castige, insa numai daca ea insasi nu ajunge in finala. Halep,.

Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum va aparea sportiva la US Open

Simona Halep se pregateste pentru ultimul turneu de Mare Slem al anului, US OPEN. Ea vine dupa doua finale consecutive jucate in luna august si cauta sa isi ia revansa in fata Serenei Williams. Pana sa.

Simona Halep, declaratie inainte de debutul US Open: Ma simt bine

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie Mediafax. in primul rand sunt bine, ma simt bine fizic,.

Simona Halep si-a aflat primul adversar de la US Open. Romanca a scapat si de Maria Sarapova in drumul spre finala

Romancele si-au aflat adversarele din primul tur de la US Open, iar vestea imbucuratoare este ca Simona Halep are un traseu destul de usor spre fazele superioare.

Cadou senzational pentru Simona Halep de la Tiriac - Ce vrea sa ii ofere omul de afaceri

Ion Tiriac a ales un cadou special pentru Halep daca devine campioana la US Open. Afaceristul tocmai si-a imbogatit colectia de lux cu un Porsche cu trei motoare, pentru care a platit 850. 000 de euro.

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in turneul de dublu mixt la US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului.

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la US Open

Joi a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la US Open, iar a 2-a favorita, Simona Halep, a aflat cu cine va juca in primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3135 seconds )