Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, declaratie de mare incredere inaintea turneului de la Stuttgart: Sunt pregatita sa revin

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, declaratie de mare incredere inaintea turneului de la Stuttgart: Sunt pregatita sa revin

Jucatoarea de tenis Simona Halep, aflata la Stuttgart, pentru turneul de categorie Premier din orasul german, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu mai are probleme la glezna. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep la turneul de la Stuttgart (15:00)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Stuttgart, primul din seria concursurilor pregatitoare pe zgura inaintea Grand Slam-ului de la Stuttgart.

Horia Tecau si Simona Halep, din nou impreuna, la dublu-mixt, intr-o competitie majora, la ROLAND GAROS

Tenismanul Horia Tecau, prezent la Bucuresti in aceste zile pentru partidele din cadrul Turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, a confirmat, intr-o declaratie pentru Radio Romania, ca va reveni sa joace in curand alaturi de Simona Halep, intr-un turneu de Grand Slam.

Simona Halep incepe joi la Stuttgart. Calcule: pe ce loc poate ajunge romanca

Simona Halep va incepe joi turneul de tenis de la Stuttgart, direct in turul al doilea, contra unei adversare din Germania.

Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart impotriva Laurei Siegemund

Simona Halep, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA, va debuta joi, 21 aprilie, la turneul de la Stuttgart, in turul secund, impotriva jucatoarei din Germania Laura Siegemund 28 de ani), sportiva venita din calificari.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

Simona Halep a ajuns la spital. Ce probleme acuza jucatoarea

Simona Halep a fost nevoita sa mearga la spital dupa meciul pierdut cu Kerber in FedCup. Potrivit DolceSport, Halep a acuzat o accidentare si nu a dorit sa riste nimic, astfel ca a apelat la un consult de.

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa la Roland Garros

In pregatirea participarii lor la Jocurile Olimpice de la Rio, Simona Halep si Horia Tecau vor evolua in proba de dublu mixt la Roland Garros.

Horia Tecau si Simona Halep, in proba de dublu mixt, la Roland Garros: Va fi un test bun pentru Jocurile Olimpice

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in proba de dublu mixt la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. La Roland Garros o sa jucam impreuna n-o sa folosim un Grand.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni.

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul cu Germania. Probleme mari pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul din Fed Cup dintre Romania si Germania, scor 1-4, partida care a dus la retrogradarea echipei noastre in grupa a II-a Mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )