Libnet.ro
UNICEF

08:17

LIVE Simona Halep la turneul de la Stuttgart (15:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep la turneul de la Stuttgart (15:00)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Stuttgart, primul din seria concursurilor pregatitoare pe zgura inaintea Grand Slam-ului de la Stuttgart. continuă pe Online Sport

Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart impotriva Laurei Siegemund

Simona Halep, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA, va debuta joi, 21 aprilie, la turneul de la Stuttgart, in turul secund, impotriva jucatoarei din Germania Laura Siegemund 28 de ani), sportiva venita din calificari.

LIVE TEXT: Simona Halep - Angelique Kerber, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup incepe duminica la ora 13:00

Simona Halep 6 WTA) si Angelique Kerber 3 WTA) joaca, duminica de la ora 13. 00, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup.

LIVE TEXT: Simona Halep - Angelique Kerber, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup s-a terminat. Kerber castiga cu 6-2, 6-2. Romania-Germania 1-2 la general

Simona Halep 6 WTA) a pierdut fara drept de apel in doua seturi identice 2-6, 2-6 meciul trei cu Angelique Kerber 3 WTA) partida vedeta de la Cluj din Fed Cup contra echipei Germaniei. Sansele echipei noastre de a egala formatia Germaniei la general si de a ramane in lupta depind de partida dintre Monica Niculescu cea care o va infrunta tot duminica pe Andrea Petkovic. Monica Niculescu o infrunta pe Andrea Petkovic in urma unei decizii strategice gindita de Alina Tecsor capitanul nejucator al echipei Romaniei.

Simona Halep explica infrangerea cu Angelique Kerber: Nu vreau sa gasesc scuze

Simona Halep n-a reusit dubla pentru Romania in Fed Cup si a pierdut pentru prima data in cariera in fata lui Angelique Kerber, campioana din 2016 de la Australian Open.

Horia Tecau si Simona Halep, din nou impreuna, la dublu-mixt, intr-o competitie majora, la ROLAND GAROS

Tenismanul Horia Tecau, prezent la Bucuresti in aceste zile pentru partidele din cadrul Turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, a confirmat, intr-o declaratie pentru Radio Romania, ca va reveni sa joace in curand alaturi de Simona Halep, intr-un turneu de Grand Slam.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni.

Partida vedeta din Fed Cup: Simona Halep - Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6

In partida vedeta de la Cluj in Fed Cup, Simona Halep a pierdut fara drept de apel meciul cu Angelique Kerber cu scorul 2-6, 2-6.

Simona Halep, declaratie de mare incredere inaintea turneului de la Stuttgart: Sunt pregatita sa revin

Jucatoarea de tenis Simona Halep, aflata la Stuttgart, pentru turneul de categorie Premier din orasul german, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu mai are probleme la glezna.

Simona Halep incepe joi la Stuttgart. Calcule: pe ce loc poate ajunge romanca

Simona Halep va incepe joi turneul de tenis de la Stuttgart, direct in turul al doilea, contra unei adversare din Germania.

Simona Halep la Stuttgart: primul meci va fi o formalitate. Romanca va avea o adversara de mana a doua

A sasea jucatoare a lumii a aflat numele sportivei cu care se va duela, in turul II, la Stuttgart. Cele doua nu s-au mai intalnit in circuitul WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )