Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la. continuă pe Antena3

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, relateaza .

Simona Halep, a doua jucatoare din lume in clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pana pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, informeaza wtatennis. com.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

Halep o va intalni pe Flipkens sau o jucatoare din calificari in turul doi la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie 2 pe un tablou de 56 de jucatoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari, va juca direct in turul doi, unde o va intalni pe .

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea - Ana Ivanovic, in primul tur. Simona Halep, direct in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea are parte de o adversara foarte dificila in runda inaugurala a turneului WTA de la Cincinnati Ohio/SUA), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari, sarboaica Ana Ivanovic, a noua favorita a competitiei, scrie Agerpres. Simona Halep va intra direct in turul secund, urmand sa joace impotriva castigatoarei partidei dintre Kirsten Flipkens Belgia) si o jucatoare venita din calificari.

Romanca Simona Halep a fost desemnata steaua in ascensiunii a WTA in luna iulie

Romanca Simona Halep a fost aleasa steaua in ascensiune de catre WTA pentru luna iulie, fiind insa devansata de Serena Williams in cursa pentru cea mai buna jucatoare din circuit pe luna iunie.

Romanca Simona Halep a fost desemnata steaua in ascensiune a WTA in luna iulie

Romanca Simona Halep a fost aleasa steaua in ascensiune de catre WTA pentru luna iulie, fiind insa devansata de Serena Williams in cursa pentru cea mai buna jucatoare din circuit pe luna iunie.

Simona Halep este noul numar 2 mondial

Asteptarea a luat sfarsit. Simona Halep a urcat pe locul doi in lume si este, in acest moment, devansata doar de Serena Williams. Aceasta este cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin din Romania.

Primul turneu cu Simona Halep pe locul 2 mondial. Alte doua romance sunt pe tabloul principal de la Cincinnati

De astazi, Simona Halep a depasit-o in clasamentul oficial pe Na Li. Saptamana aceasta, romanca joaca la Cincinnati, direct in turul 2, primul ei turneu dupa o luna de pauza. Alte doua tenismene din Romania sunt prezente pe tabloul principal.

OFICIAL: Simona Halep, locul doi in ierarhia WTA

Simona Halep a urcat, incepand de luni, pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Na Li China). Cu 6. 785 de puncte, Simona este intrecuta in ierarhie doar de Serena Williams 9. 150 de puncte).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )