Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep este noul numar 2 mondial

România Liberă România Liberă,
Simona Halep este noul numar 2 mondial

Asteptarea a luat sfarsit. Simona Halep a urcat pe locul doi in lume si este, in acest moment, devansata doar de Serena Williams. Aceasta este cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin din Romania. continuă pe România Liberă

Simona Halep este starul in ascensiune al lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care de luni va fi numarul doi mondial, este laureata anchetei WTA pentru steaua in ascensiune a lunii iulie - WTA Rising Star Of The Month, dar in ancheta pentru cea .

WTA: Simona Halep a devenit numarul 2 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat astazi, in mod oficial, pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa o depaseasca pe chinezoaica Na Li, fosta ocupanta a locului secund.

Turneul de la Cincinnati: Posibile adversare pentru Simona Halep

Simona Halep este cap de serie numarul 2 si va juca direct in turul 2 la Turneul Premier 5 Cincinnati. Romanca o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Kristen Flipkens si o sportiva venita din calificari. Halep va fi de luni, noul numar 2 mondial.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

Primul turneu cu Simona Halep pe locul 2 mondial. Alte doua romance sunt pe tabloul principal de la Cincinnati

De astazi, Simona Halep a depasit-o in clasamentul oficial pe Na Li. Saptamana aceasta, romanca joaca la Cincinnati, direct in turul 2, primul ei turneu dupa o luna de pauza. Alte doua tenismene din Romania sunt prezente pe tabloul principal.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Cincinnati si devine numarul 2 mondial oficial

In urma partidelor de duminica noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a clarifcat posibila adversara din turul 2.

OFICIAL: Simona Halep, locul doi in ierarhia WTA

Simona Halep a urcat, incepand de luni, pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Na Li China). Cu 6. 785 de puncte, Simona este intrecuta in ierarhie doar de Serena Williams 9. 150 de puncte).

Simona Halep: Tragere la sorti infernala la Cincinnati. Pe cai! Daca nu, atunci pe maine!

Simona Halep si-a aflat traseul de la Cincinnati, turneul din SUA care incepe pe 11 august, cu premii totale de 2,5 milioane de dolari. Tragerea este grea, dar vine ca o sansa pentru Halep sa aiba victorii de rasunet.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume in clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pana pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, informeaza wtatennis. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )