Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open (dupa 21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open (dupa 21:00)

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi.

WTA Miami: Simona Halep vs Julia Goerges 6-4, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Heather Watson

Simona Halep 5 WTA) a avut nevoie de o ora si 34 de minute pentru a castiga partida cu Julia Goerges 66 WTA), din Germania, rezultat in urma caruia sportiva nascuta la Constanta s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami. Pentru un loc in sferturile competitiei, Simona va lupta cu Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA).

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina la Miami Open (in aceasta noapte)

Urmariti in aceasta pagina, live text dupa ora 1:30 in aceasta noapte, meciul dintre Simona Halep si rusoaica Daria Kasatkina din turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina la Miami Open

Urmariti in aceasta pagina, live text dupa ora 1:30 in aceasta noapte, meciul dintre Simona Halep si rusoaica Daria Kasatkina din turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari.

LIVE TEXT: Simona Halep - Daria Kasatkina, in turul 2 la Miami Open

Simona Halep 24 de ani, 5 WTA) va juca, joi noapte, prima partida la Miami Open impotriva Dariei Kasatkina 18 ANI, 36 WTA).

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

LIVETEXT Halep la Miami: Simona are de furca cuJulia Georges, in turul 3 al turneului Premier Mandatory

Simona Halep o infrunta acum pe Julia Goerges Germania, 66 WTA), care a eliminat un cap de serie in turul doi la Miami Open: 3-6, 6-1, 6-4 cu Samantha Stosur Australia, favorita 26).

Halep la Miami: Simona a invins-o fara probleme pe nemtoaica JuliaGoerges si s-a calificat in optimile turneului

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges, locul 66 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open.

Simona Halep se califica in turul 3 la Miami dupa 6-1, 7-5 cu Daria Kasatkina. Ce adversara va intalni Halep

Simona Halep 24 de ani, 5 WTA) a eliminat-o in doua seturi: 6-1, 7-5 pe Daria Kasatkina 18 ANI, 36 WTA) in turul secund la Miami Open 2016. Simona Halep, o va avea ca adversara in turul 3 pe Julia Goerges din Germania 66 WTA). Goerges a trecut in precedentul tur de australianca Samantha Stosur 27 WTA). Meciul dintre Halep si Goerges in turul 3 se va disputa pe 27 Martie de la ora 17.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )