Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep este ultima romanca ramasa in cursa de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep este ultima romanca ramasa in cursa de la Roland Garros

Simona Halep este ultima romanca ramasa in cursa de la Roland Garros, din 11 jucatoare din Romania. continuă pe Antena3

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

Simona Halep a invins-o categoric pe Amanda Anisimova la Roland Garros

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o categoric, astazi, pe tenismena americana Amanda Anisimova, in turul trei al turneului Roland Garros.

Ce i-a transmis Amanda Anisimova Simonei Halep dupa infrangerea severa de la Roland Garros

Semifinalista anul trecut la Roland Garros, Amanda Anisimova a fost eliminata fara drept de apel la editia din 2020 0-6, 1-6) de Simona Halep. Americanca a vorbit despre infrangere si i-a transmit un mesaj jucatoarei noastre.

Iga Swiatek, declaratie inedita despre meciul cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros Anul trecut, romanca o spulbera in aceeasi faza a turneului

Simona Halep si-a confirmat statutul in turul III de la French Open si a spulberat-o pe Amanda Anisimova, careia i-a cedat un singur game in cele 56 de minute petrecute pe terenul de joc. Fara sa fi.

Roland Garros 2020. Simona Halep a bifat 8-0 in meciurile cu Irina Begu. Cu cine va juca in turul 3

Simona Halep 2 WTA)a invins-o din nou pe Irina Begu 72 WTA). Favorita de la Roland Garros a invins in doua seturi, cu 6-3, 6-4. in turul 3 de la Roland Garros, Simona Halep va juca impotriva.

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

Roland Garros: Simona Halep vs Irina Begu - Ce spun cele doua prietene inainte de marele meci de pe Suzanne Lenglen

Romania este sigura de prezenta a cel putin unei sportive in turul trei de la Roland Garros, Simona Halep si Irina Begu duelandu-se in al doilea tur pe zgura pariziana. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro undeva in jurul orei 16:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )