Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, fata de aur a Romaniei. Povestea de succes a campioanei noastre, o tanara de 22 de ani care a uimit planeta

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, fata de aur a Romaniei. Povestea de succes a campioanei noastre, o tanara de 22 de ani care a uimit planeta

Simona Halep este numele care se afla pe buzele tuturor romanilor in aceste zile, nume care a devenit, de curand, un brand de tara. in urma cu 12 luni, putini erau cei care o cunosteau pe Halep, acum aproape ca nu e roman care sa nu fi auzit de ea. Dar ce se afla in spatele acestei cariere de succes? Adevarul va prezinta mai jos povestea acestei minunate campioane. continuă pe Adevărul

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

Simona Halep, sustinuta de gimnastele din lotul national: Bafta, Simona!

Gimnastele din lotul national al Romaniei o sustin pe Simona Halep, inainte de confrutarea de pe zgura cu Maria Sharapova de sambata seara.

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio.

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi.

FOTO Tricolorii, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Jucatorii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea semifinalei pe care aceasta o sustine, joi, la Roland Garros contra nemtoaicei Andrea Petkovic.

Parlamentarii bacauani fac galerie pe Facebook pentru tenismena Simona Halep

Alesii bacauani nu au ratat prilejul, pe site-urile de socializare, pentru a-si exprima public felicitarile fata de reusita tenismenei Simona Halep, care va juca maine finala de la Roland Garos, impotriva Mariei Sarapova. Deputatii Miron Smarandache si Gabriel Vlase, europarlamentarul Damian Draghici si senatorul Dragos Luchian au postat pe Facebook articole de presa sau chiar au compus mesaje de felicitare la adresa valoroasei tenismene.

Si copiii de la Next Star o sustin pe Simona Halep. Iata mesajele lor

Copiii de la Next Star o sustin pe Simona Halep. Ei si-au facut mai multe fotografii in care isi arata admiratia si sustinerea fata de romanca noastra, iar imaginile au fost difuzate joi, la emisiunea.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Din galeria personalitatilor aromane (III): Simona Halep

Ca fata, nu-i place sa iasa in fata niciodata. Iar in privinta alimentatiei se da in vant dupa placintele cu stevie si urzici, care reprezinta tot o traditie, la noi, la aromani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )