Libnet.ro
UNICEF

15:15

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Playtech Playtech,
Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari . continuă pe Playtech

Roland Garros se va disputa cu spectatori. Cum va arata in acest an Openul Francez, turneul de Grand Slam la care Simona Halep se simte cel mai bine

Spectatorilor le va fi permis accesul la Openul Francez din aceasta luna, au anuntat organizatorii competitiei luni, transmite Euronews. Roland Garros se va disputa cu.

Roland Garros ramane fara principala favorita: Motivul pentru care Ashleigh Barty nu va juca - Simona Halep, cap de serie numarul unu la Paris

Campioana en-titre a competitiei de la Paris, Ashleigh Barty a anuntat pe pagina personala de Instagram ca nu isi va apara titlul cucerit in 2019 pe zgura de la Paris. Liderul ierarhiei WTA nu va juca la Roland Garros in toamna acestui an.

Mai putini spectatori in tribune la Roland Garros. Masura de ultima ora anuntata de francezi

Cresterea numarului de imbolnaviri cu Sars-Cov-2 in Franta ii obliga pe organizatorii turneului de la Roland Garros sa reduca numarul spectatorilor care vor asista la meciuri.

Serena Williams a acces in semifinale la US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams SUA), locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat, miercuri, in semifinale la US Open.

US Open: Serena Williams revine in duelul mamelor cu Tsvetana Pironkova si se califica in semifinale

Serena Williams s-a calificat in a 11-a sa semifinala consecutiva la US Open, dupa ce a revenit in partida cu surprinzatoarea Tsvetana Pironkova.

VIDEO Serena Williams, in sferturi dupa un meci dificil cu Maria Sakkari 100 de victorii pe Arthur Ashe

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in fata Mariei Sakkari favorita 15), insa a reusit sa revina in setul decisiv grecoaica a debutat cu un break) si sa se califice in sferturile de la US Open. Pentru Serena, aceasta este a 100-a victorie obtinuta pe arena Arthur Ashe.

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

VIDEO Serena Williams revine de la 0-1 la seturi contra lui Sloane Stephens si se califica in optimi

Serena Williams a pierdut fara mari sperante primul set al confruntarii cu Sloane Stephens favorita numarul 26), dar a avut puterea sa revina si sa se califice in optimile de la US Open.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )