Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Hotnews Hotnews,
 Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Nu mai e mult timp iar pe Rod Laver Arena marti dimineata) vor patrunde Simona Halep si Serena Williams. Duelul din sferturile de la Australian Open este capul de afis al zilei. Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre meciul cu marea campioana americana si a spus care ar putea fi cheia confruntarii. continuă pe Hotnews

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Suma uriasa pe care o castiga Simona Halep daca o invinge pe Serena Williams la Australian Open

O noua provocare istorica pentru Simona Halep care se va intalni in sferturile de finala ale Australian Open 2021 cu Serena Williams. Meciul va avea loc marti dimineata, de la ora 10:00, ora Romaniei.

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

Simona Halep prefateaza duelul cu Serena Williams: E cea mai buna

Pentru a cincea oara in sferturi la Australian Open, Simona Halep o va reintalni pe Serena Williams, o jucatoare despre care vorbeste intotdeauna in termeni laudativi.

VIDEO Serena Williams, victorie in trei seturi cu Aryna Sabalenka Americanca, posibil duel cu Simona Halep

Serena Williams a castigat duelul loviturilor puternice cu Aryna Sabalenka si s-a calificat in sferturile de la Australian Open, runda in care se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Iga Swiatek.

VIDEO HotSport 2: Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, sferturile Cupei Romaniei Sinteza sport in sub 150 de secunde

Serena Williams a reusit sa le ia ochii fanilor cu noul echipament cu care evolueaza la Australian Open; Rafael Nadal a avut parte de un incident unic in cariera lui impresionanta; Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la Australian Open; care sunt echipele calificate in sferturile Cupei Romaniei.

De ce a ajuns Ion Tiriac sa o denigreze pe Serena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage!

Serena Williams se afla in relatii tensionate cu Ilie Nastase, dar si cu Ion Tiriac. in ultimii ani, miliardarul a facut mai multe declaratii controversate la adresa sportivei din SUA. Omul de afaceri i-a.

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )