Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open: Romanca a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera

B1 B1,
Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open: Romanca a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera

Simona Halep a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera. Romanca a fost invinsa sambata de daneza Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open,. continuă pe B1

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open: Romanca a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera (VIDEO)

Simona Halep a pierdut din nou sansa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera. Romanca a fost invinsa sambata de daneza Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open,.

Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open, dupa un meci dur si intens

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Australian Open, a treia oara la un grand slam, dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 21.

Simona Halep: A fost foarte greu, tremur. A fost ca un roller-coaster

Simona Halep, locul 1 WTA, care s-a calificat joi in premiera in finala Australian Open, a declarat ca meciul cu Angelique Kerber a fost extrem de greu si inca tremura, subliniind ca si-a propus ca in ultimul act sa fie mai curajoasa.

Simona Halep joaca acum cu Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Cine va fi numarul 1 WTA

Finala Australian Open 2018, Simona Halep - Caroline Wozniacki, se joaca in aceasta dimineata, incep.

Simona Halep joaca azi cu Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Cine va fi numarul 1 WTA

Finala Australian Open 2018, Simona Halep - Caroline Wozniacki, se joaca in aceasta dimineata, incep.

Australian Open Simona Halep vs Caroline Wozniacki: Finala sanselor ratate - Pentru cine va fi cu noroc a treia oara?

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca sambata cu toate cartile pe masa: primul Grand Slam din cariera si locul intai in clasamentul WTA. Va fi finala majora cu numarul trei pentru ambele jucatoare, primele doua fiind pierdute Simona la Roland Garros: 2014 si 2017, Caro la US Open: 2009 si 2014). Pentru cine va fi cu noroc a treia oara? Disputa de pe Rod Laver Arena va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 10:30 ora Romaniei): va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

Ce a scris presa internationala despre Simona Halep, dupa meciul de aproape trei ore din finala Australian Open

Presa internationala a scris, sambata, dupa finala turneului Australian Open, pierduta de Simona Halep in fata danezei Caroline Wozniacki, ca meciul a fost unul excelent, iar romanca a aratat curaj, daruire, hotarare si lupta.

LIVE Halep contra Wozniacki in finala Australian Open (10:30)

Lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura marea finala feminina de la Australian Open, finala perfecta in care se intalnesc primele doua favorite la castigarea trofeului: Simona Halep 1) si Caroline Wozniacki 2). Click pentru imagini video live .

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in finala competitiei de la Melbourne

Caroline Wozniacki 2 WTA) a obtinut in premiera calificarea in ultimul act al turneului de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi de belgianca Elise Mertens locul 37 WTA), 6-3, 7-6 2).

LIVETEXT Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova in sferturile de finala

In cautarea primului Grand Slam al carierei, Simona Halep joaca impotriva Karolinei Pliskova, locul 6 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )