Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Adevărul Adevărul,
Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul US Open, ultimul Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Simona Halep va participa si in proba de dublu mixt - Va face pereche cu Horia Tecau

Simona Halep locul 2 WTA) a anuntat, in cursul zilei de sambata, ca va participa si in proba de dublu mixt de la US Open, acolo unde va face pereche cu Horia Tecau locul 5 ATP in ierarhia de dublu).

US Open: Simona Halep va face echipa cu Horia Tecau in proba de dublu mixt (FOTO)

Simona Halep se pregateste de debutul la ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde va fi cap de serie numarul doi in intrecerea feminina. Anul acesta, sportiva s-a decis sa participe si la proba de dublu mixt .

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in turneul de dublu mixt la US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului.

Halep face dublu mixt cu Tecau la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie.

Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, este vazut campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul.

Simona Halep, favorita oamenilor pentru titlul de la US Open

Peste 30 la suta din participatii la un vot de pe site-ul WTA considera ca Simona Halep, locul doi WTA, va castiga turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Soc pentru Simona Halep inainte de US Open! Nu mai este numarul doi!

Desi este a doua favorita la castigarea trofeului, conform clasamentului WTA, Simona Halep este abia a treia favorita la castigarea turneului la casele de pariuri. La bet365, Simona Halep este intrecuta de Serena.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )