Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep implineste 27 de ani. Ce i-a transmis Gica Hagi

Antena3 Antena3,
Simona Halep implineste 27 de ani. Ce i-a transmis Gica Hagi

Simona Halepimplineste pe 27 septembrie, 27 de ani, astfel ca numarul 1 mondial se asteapta la foarte multe mesaje de felicitare. Primul mesaj de acest fel a venit din partea unui om extrem de important. continuă pe Antena3

Simona Halep si serbeaza ziua de nastere n China - Liderul mondial a mplinit joi 27 de ani

Simona Halep implineste, joi, 27 de ani, ea aflandu-se la Beijing, unde va participa, saptamana viitoare, la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din 2018. La fel ca anul trecut, ziua de nastere o prinde in China, intre turneele de la Wuhan si de la Beijing.

Mesajul lui Hagi pentru Simona Halep la implinirea varstei de 27 de ani

Simona Halep implineste astazi 27 de ani, pe care ii sarbatoreste in China, departe de tara, prieteni si apropiati.

Retelele sociale au explodat: urari calduroase pentru Serena Williams. Simona Halep, ignorata

Serena Williams si Simona Halep sunt nascut in aceeasi zi, pe 27 septembrie, la o distanta de 10 ani. Serena implineste 37 de ani, iar Simona 27.

Ce tort a primit Simona Halep cand a implinit 27 de ani

Simona Halep, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a implinit 27 de ani. Simona a petrecut dupa-amiaza cu cei trei componenti ai echipei, Teo Cercel, Andrei Cristofor si nou integratul in grup.

FOTO Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea varstei de 27 de ani si pe cine a avut alaturi departe de casa

Simona Halep a implinit astazi 27 de ani, cea mai buna jucatoare de tenis a lumii fiind departe de familie si apropiati.

CADOU EMOTIONANT pentru Simona Halep, de ziua liderului WTA (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit un cadou neasteptat joi, cu ocazia implinirii varstei de 27 de ani. WTA a publicat pe Facebook un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu actualul lider mondial. Bucura-te de ziua t.

WTA, filmulet cu momente amuzante si emotionate cu Simona Halep, de ziua liderului mondial

WTA prezinta, joi seara, pe Facebook, un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu Simona Halep, cu ocazia zilei de nastere a liderului WTA, potrivit News. ro.

Cum poate Simona Halep sa mai castige un milion de dolari doar prin prezenta

Simona Halep isi poate rotunji considerabil castigurile din acest an si poate trece de granita celor 30 de milioane de dolari castigati din tenis.

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Wuhan. Romanca are emotii la revenirea pe teren

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si-a confirmat participarea la turneul Kremlin Cup de la Moscova, care va avea loc.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 0-6, 5-7 / Halep, eliminare prematura - Probleme la spate si la coapsa stnga

Simona Halep a fost vizitata de patru ori de trainerul competitiei de la Wuhan pe durata partidei cu Dominika Cibulkova, fiind destule momente in primul set in care slovaca se uita lung peste fileu pentru a vedea daca adversara va abandona sau nu. Dupa un 6-0 scurt admininstrat de Dominika, Simona a dat semne de viata, a revenit de la 0-2, a servit la 5-4 pentru a trimite partida in set decisiv, insa pana la urma Cibulkova a avut castig de cauza, 7-5. Liderul mondial paraseste turneul Premier 5 in turul al doilea, la fel ca in 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )