Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

Simona Halep merge la Miami. Din nou un posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Luni s-a tras la sorti tabolul pentru turneul de la Miami, acolo unde participa si Simona Halep intre 24 martie si 5 aprilie.

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

VIDEO Militarii romani din Afganistan, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Militarii Batalionului 33 Vanatori de munte Posada au transmis un mesaj de sustinere pentru Simona Halep, inainte ca sportiva sa disputa finala turneului Indian Wells.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Miami Open

Simona Halep a aflat, miercuri seara, cu cine va juca in primul sau meci la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

CALCULE Simona Halep poate ajunge pe locul 2 la Miami

Simona Halep poate urca pe locul 2 WTA, la Miami, avand posibilitatea sa o detroneze pe Maria Sharapova. Iata calculele.

Simona Halep joaca si la dublu in turneul de la Miami

Simona Halep va concura si in proba de dublu a turneului Miami Open, concurs WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Simona Halep ar putea renunta la Fed Cup

In functie de participarea sa la Miami Open, turneu care a debutat in aceasta saptamana, si de programul pe care il va gandi la inceputul sezonului european pe zgura, Simona Halep ar putea renunta la meciul de Fed Cup cu Canada din luna aprilie.

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

FOTO Simona Halep la Miami/ Simona a aparut in noul echipament adidas

Simona Halep incepe in aceasta saptamana meciurile din turneul de la Miami, dupa ce duminica seara a castigat Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory, din cariera ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )