Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Bucuresti

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Bucuresti, a declarat ca va face tot posibilul pentru a castiga din nou titlul la turneul de casa. Halep s-a impus in 2014 la prima editie. continuă pe Online Sport

Simona Halep, alaturi de copii la Kids Day Dr. Oetker Paula Pudding

Simona Halep 5 WTA) este favorita principala la BRD Bucharest Open, turneu de categoria WTA International, dotat cu premii in valoare de 226. 750 de dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitala in perioada 11-17 iulie.

Cum va arata clasamentul WTA de luni. Simona Halep isi pastreaza locul, doua jucatoare noi, in primele zece ale lumii

Simona Halep a fost eliminata in sferturile turneului de la Wimbledon, dar acest lucru nu o impiedica sa-si pastreze locul in ierarhia WTA.

Bani multi fara rezultate. Cat a castigat Simona Halep din tenis, in 2016, fara a avea un succes major in circuitul WTA

Simona Halep a fost eliminata de la Wimbledon, unde a ajuns in sferturile de finala ale turneului londonez, cea mai buna performanta a ei la un Grand Slem in 2016.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Bucuresti

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare la turneul WTA de la Bucuresti, unde va fi cap de serie numarul unu.

Simona Halep s-a intors acasa si a comunicat decizia cu privire la participarea la turneul de la Bucuresti. Olimpiada de la Rio ramane in ceata

Simona Halep a revenit acasa dupa participarea la Wimbledon, acolo unde a ajuns pana in sferturile de finala, fiind eliminata de nemtoaica Angelique Kerber.

Simona Halep, despre turneul BRD Bucharest Open: Nu o sa fie usor, dar voi da totul sa castig

Simona Halep a castigat trofeul la BRD Bucharest Open in 2014 si vrea sa repete performanta din urma cu doi ani. Cu toate acestea, Halep nu se asteapta la un meci usor nici macar in primul.

Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )