Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika. continuă pe România Liberă

Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, reactie in scandalul care zdruncina lotul Romaniei inainte de RIO

Simona Halep a declarat sambata ca nu are nicio problema cu alegerea Catalinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizand ca a fost putin surprinsa doar pentru ca.

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Bucuresti

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare la turneul WTA de la Bucuresti, unde va fi cap de serie numarul unu.

Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit dolcesport. ro. Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu .

Marian Dragulescu, despre Simona Halep: Declaratia ei mi s-a parut usor aroganta, mai ales ca nu stie inca daca vrea sa participe sau nu la Olimpiada

Sportivul Marian Dragulescu a calificat, sambata, declaratia Simona Halep privind purtarea drapelului national la Olimpiada de la Rio de catre gimnasta Catalina Ponor, drept usor aroganta. Totodata, el a afirmat ca spera ca mesajul critic postat, anterior, pe pagina de Facebook, sa fie un imbold pentru sportiva, care sa o determine sa participe la Jocurile Olimpice din 2016.

Marian Dragulescu spera ca Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio

Gimnastul Marian a afirmat, astazi, pe pagina sa Facebook, ca spera ca acest mesaj sa fie un imbold pentru ca Simona Halep sa participe la JO 2016.

Simona Halep s-a intors acasa si a comunicat decizia cu privire la participarea la turneul de la Bucuresti. Olimpiada de la Rio ramane in ceata

Simona Halep a revenit acasa dupa participarea la Wimbledon, acolo unde a ajuns pana in sferturile de finala, fiind eliminata de nemtoaica Angelique Kerber.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )