Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Bucuresti

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare la turneul WTA de la Bucuresti, unde va fi cap de serie numarul unu. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a intors acasa si a comunicat decizia cu privire la participarea la turneul de la Bucuresti. Olimpiada de la Rio ramane in ceata

Simona Halep a revenit acasa dupa participarea la Wimbledon, acolo unde a ajuns pana in sferturile de finala, fiind eliminata de nemtoaica Angelique Kerber.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

Simona Halep nu stie daca va juca la Bucuresti

Anuntata drept principala favorita a turneului WTA care incepe la Bucuresti pe 11 iulie, Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Wimbledon ca nu este sigura de participarea la competitia din Capitala.

Simona Halep, despre participarea la turneul de la Bucuresti: Nu stiu in momentul asta, o sa anunt in timp util

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep nu s-a decis, inca, daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa esecul de la Wimbledon: A fost un turneu reusit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Wimbledon, unde a fost invinsa de Angelique Kerber, in doua seturi 5-7, 6-7). Cu toate acestea, Simona sustine ca e multumita de.

Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

Simona Halep, reactie in scandalul care zdruncina lotul Romaniei inainte de RIO

Simona Halep a declarat sambata ca nu are nicio problema cu alegerea Catalinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizand ca a fost putin surprinsa doar pentru ca.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )