Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

România Liberă România Liberă,
Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie. continuă pe România Liberă

Simona Halep va participa la Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala in perioada 11-17 iulie.

Simona Halep, despre participarea la turneul de la Bucuresti: Nu stiu in momentul asta, o sa anunt in timp util

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep nu s-a decis, inca, daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep se gandeste sa nu participe la turneul de la Bucuresti

SimonaHalepa fost eliminata marti de la Wimbledon, in doua seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania si nu stie daca va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va incepe.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, veste excelenta pentru fanii din Romania

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala icir.

Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit dolcesport. ro. Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu .

Simona Halep nu stie daca va juca la Bucuresti

Anuntata drept principala favorita a turneului WTA care incepe la Bucuresti pe 11 iulie, Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Wimbledon ca nu este sigura de participarea la competitia din Capitala.

Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )