Libnet.ro
UNICEF

12:16

Simona Halep, eliminata din turneul de la Miami

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata din turneul de la Miami

Simona Halep a pierdut in sferturile turneului de la Miami, in fata britanicei Johanna Konta. Desi a inceput bine partida, Halep a terminat meciul in genunchi, fiind fara replica in . continuă pe Antena3

Romania e alaturi de ea! S-a stabilit ora meciului, de azi, dintre Simona Halep si Johanna Konta din sferturi la Miami

Simona Halep s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta.

Ce crede Simona Halep despre viitoarea ei adversara de la Miami. Cand are loc meciul care o poate duce in semifinale

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami impotriva jucatoarei britanice Johanna Konta.

Simona Halep joaca in prime-time la Miami: organizatorii au anuntat ora meciului din sferturi cu Konta

Dupa ce ultimele ei doua partide s-au disputat mult dupa miezul noptii, de aceasta data, Simona Halep 5 WTA) va putea fi urmarita live de fanii ei din tara.

Halep, eliminata de Konta in sferturi la Miami dupa ce a avut meciul in mana

Simona Halep a parasit turneul de la Miami in sferturile de finala dupa o infrangere in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, scor 6-4, 6-7 7), 2-6.

Ce crede CTP despre succesul Simonei Halep si unde o vede pe jucatoarea noastra in turneul de la Miami

Cristian Tudor Popescu a comentat succesul obtinut de Simona Halep la turneul de la Miami, succes care a calificat-o in sferturile de finala.

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 7), 6-2.

Miami Open: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a invins-o pe jucatoarea australiana Samantha Stosur, cu 4-6, 7-5, 6-2.

Deja vu. Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Miami Open, fiind invinsa in setul decisiv de catre Johanna Konta

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 7), 6-2, de jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Miami Open. Calificarea in sferturi este recompensata la Key Biscayne cu un premiu de 146. 575 de dolari si cu 215 puncte WTA.

Simona Halep, in optimi la Miami: Succes lejer cu Anett Kontaveit, scor 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, luni, in 55 de minute, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open, anunta News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )